Energiemeters, analysers en stroomtransformatoren

Kies de juiste energiemeter

Fortop heeft een groot scala aan energiemeters in het assortiment. De verschillen zitten hoofdzakelijk in de bouwvorm, opties en type display. Een eenvoudige meter kan op korte termijn voldoen, maar op langere termijn is een uitgebreidere meter vaak snel terugverdiend.

De keuze voor een meter hangt af van (1) wat u wilt meten en (2) hoe u wilt dat de data wordt gepresenteerd. 

Om de juiste meter te kiezen, is het van belang om te kijken naar de toepassing van de energiemeter. Lees meer over de verschillende energiemeters.

 

Stel uw vraag over Janitza energiemeters

Energiemeter Power Quality UMG 509 PRO | Janitza
Universeelmeter UMG 96RM-serie | Janitza

Universeelmeters Janitza UMG 96RM-serie

De UMG 96-serie bestaat uit zeven universeelmeters met allemaal unieke eigenschappen. De meters geven allemaal de drie gemeten fases digitaal weer. Via verschillende communicatieprotocollen is het mogelijk de informatie decentraal op te vragen. De universeelmeters hebben diverse verschillende eigenschappen waardoor er voor iedere toepassing een meter is.

Lees meer over Janitza UMG 96RM-serie.

Power quality analyser Janitza UMG 512 PRO

De Janitza UMG 512 PRO is een alles-in-één power quality analyser en meet de spanningskwaliteit volgens internationale standaarden als EN 50160, IEEE519 en EN 61000-2-4. De klasse A meter geeft u inzicht in energiemanagement, PQ-monitoring en RCM-differentiaal stroommetingen.

Lees meer over Janitza UMG 512 PRO.

Energiemeter Power Quality UMG 512 PRO | Janitza
Power Quality UMG 509 PRO | Janitza

Power Analyser Janitza UMG 509

Janitza zet een nieuwe standaard met de UMG 509 PRO, de nieuwste alles-in-1 power analyser. De meter is een Power Quality analyser, kWh-meter met acht tarieven, aardfoutstroommeter, IP-gateway, logger, PLC en webserver in één behuizing. De UMG 509 PRO beschikt over een Nederlandstalig kleurendisplay en een vernieuwde Nederlandstalige intuïtieve web interface.

Lees meer over Janitza UMG 509 PRO.

VIDEO: In twee minuten meer kennis van Power Quality

Een korte levensduur, slecht werkende besturingen, oververhitte kabels of het uitvallen van cruciale processen. Dit zijn slechts enkele, veel voorkomende problemen die worden veroorzaakt door een slechte kwaliteit van spanning en stroom. Hier geldt: meten is weten. Hoe? Bekijk de video!

close-video-button