06/02/2019

Indumation


6 tot en met 8 februari | Xpo Kortrijk

Van 6 tot en met 8 februari vindt in de Xpo in Kortrijk de vijfde editie van Indumation plaats. Inmiddels bestaat de beurs uit maar liefst vier hallen: voldoende aanbod om uw honger naar techniek te stillen. Kom ook zeker langs op de stand van fortop. U bent van harte welkom!

 

Aanmelden


Productdemo: High performance HMIs van Beijer Electronics

Samen met onze leveranciers vormt fortop een team van meer dan 2.000 specialisten. We werken samen met A-merken als Janitza, steute, SensoPart en Lika. En sinds kort doen we dat ook met Beijer Electronics, producent van Human Machine Interfaces. 

Beijer Electronics is een Zweeds bedrijf dat een totaalpakket op het gebied van HMIs (Human Machine Interfaces), protocol converters en de daarbij behorende software ontwikkelt én produceert. De toepassingen van Beijer zijn in staat om kritische industriële bedrijfsprocessen te optimaliseren en zorgen voor veilige verbindingen van data-overdracht. Beijer: "Making the complex simple!"

Met de innovatieve oplossingen van Beijer Electronics heeft u controle over uw (kritische) bedrijfsprocessen, kunt u verbinden met de cloud en wordt de data wereldwijd gepresenteerd. Control, connect and present!

Wilt u een demonstratie van de operator panels en de bijbehorende software meemaken? Bezoek dan de fortop-stand op Indumation (Hal 1, stand 45). 


Laat u adviseren door de fortop-specialisten

Heeft u vragen over de nieuwe laserscanners van Hokuyo, sWave.NET van steute, het omzetten van E1000 naar X2 of de vernieuwde VISOR®-serie? Onze specialisten beantwoorden ze graag. U vindt het beursteam van fortop in Hal 1, stand 45.

Peter Herremans, Jitze Ringoet en Pieter-Jan Bernaerts

 

close-video-button