16/03/2017

Draadloze overdracht tussen de pneumatische schakellijst en de besturing

Pneumatische schakellijsten met draadloze overdracht
Gebruik maken van schakellijsten voor uw roldeuren, sectionele deuren of kanteldeuren kan nu zowel elektrisch als pneumatisch. Het AirMission-systeem van BBC Bircher Smart Access zorgt voor een draadloze overdracht tussen de pneumatische schakellijst en de besturing. Maakt u gebruik van elektrische schakellijsten? Dan is de RF-Gate een goede oplossing. Lees meer over schakelmethodes voor uw deuren.

AirMission-systeem

AirMission-systeem | BBC Bircher Smart AccessHet AirMission-systeem verzendt een draadloos signaal van de sluitrand van de deur naar de besturing. De informatie over de status van een drukgevoelige pneumatische schakellijst wordt contactloos en daarmee slijtagevrij verzonden. Het AirMission-systeem is geschikt voor toepassingen met Performance Level PLc, cat. 2 volgens EN ISO 13849-1. Verbinding tot stand brengen, monteren, inschakelen, klaar!

Afhankelijk van de toepassing en behoeften kunnen een luchtdrukschakelaar en een extra sensor met geïntegreerde loopdeurschakelaar bewaakt en geanalyseerd worden. Per kanaal kunnen maximaal zeven zenders worden ingeleerd.

Beschermingsklasse IP54
Door de afgeronde vorm kunnen er geen voorwerpen op de behuizing worden neergelegd. Gevaarlijke situaties als het vallen van gereedschap worden hierdoor vermeden.

 

Download de brochure (PDF) Stel uw vraag

close-video-button