20/03/2017

Lusdetectie voor het automatisch openen van slagbomen en industriële poorten

Lusdetectie voor het automatisch openen van slagbomen en industriële poorten | Bircher Reglomat

Lusdetectie wordt gebruikt voor het automatisch openen van bijvoorbeeld slagbomen en industriële poorten. Op het moment dat een voertuig wordt gedetecteerd, zorgt de lusdetector voor een soepele doorgang.

Proloop 2

Voor lusdetectie kan de Proloop 2 van BBC Bircher smart access ingezet worden. Deze lusdetector biedt veel mogelijkheden en is zeer efficiënt wanneer deze optimaal ingezet kunnen worden. In de praktijk is gebleken dat een aantal functies in bepaalde gevallen niet of weinig worden ingezet (bijvoorbeeld richtingsherkenning). Daarom heeft Bircher een versie ontwikkeld waarbij alleen de meest gebruikte functies aanwezig zijn en de minder gebruikte functies achterwege gelaten zijn. Voor het vaststellen van de benodigde standaardfuncties heeft Bircher gebruik gemaakt van de ervaring van de gebruiker.

Kenmerken:
De Proloop Lite is voorzien van dezelfde standaardfuncties als de Proloop 2, inclusief Automatic Sensitivity Boost (ASB). Deze functie stelt de detectielus automatisch in de op maximale gevoeligheid wanneer er een voertuig gedetecteerd wordt. Dit zorgt ervoor dat een voertuig altijd wordt gedetecteerd, zelfs voor voertuigen met een hoge bodemvrijheid. De Proloop Lite is ook voorzien van diverse frequentie-instellingen om storingen die door andere lussen of bronnen worden veroorzaakt te voorkomen. Ook de responstijd van het uitgaande signaal kan aan de gewenste toepassing aangepast worden.

 

Bekijk ProLoop 2 lusdetectoren

 

close-video-button