07/08/2016

Veiligheidslijsten voor automatische schuifpoorten, deuren en toegangssystemen

Schakelprofiel CoverLine serie | EPE040/067A0J | Bircher ReglomatElektronische veiligheidslijsten worden gebruikt voor het beveiligen van knelpunten bij automatische schuifpoorten, deuren en toegangssystemen. De beschikbare maten van de CoverLine-serie van BBC Bircher smart access waren 55, 81 en 105 mm. Een tussenmaat was er nog niet. Daarom ontwikkelde Bircher het nieuwe schakelprofiel in de CoverLine serie, de EPE040/067A0J. Dit nieuwe profiel heeft een hoogte van 67 mm en is een uiterst nuttige toevoeging op het assortiment. Lees meer over schakellijsten. 

 

Bekijk BBC Bircher Smart Access CoverLine-serie Stel uw vraag


Kenmerken schakellijsten

Hoge responsgevoeligheid voor betrouwbare bescherming

Net als bij de andere types in de CoverLine serie is de schakelkamer bovenin het rubber opgenomen. Hierdoor is minder kracht nodig om de lijst te laten schakelen en daarmee het bewegende object te stoppen. Slechts 60N aan kracht en 5mm aan indrukweg (op basis van een standaardtest bij C3 met 1m/s bij 20°C) is voldoende om de lijst te laten schakelen.

Eenvoudige montage dankzij verminderde boogvorming van de schakelkamer

De geoptimaliseerde positie van de schakelkamer, gecombineerd met de gepatenteerde Chamber Height Reduction Effect, zorgen ervoor dat de schakelstrip eenvoudig in het rubber aan te brengen is. Wanneer vervolgens het rubber in het aluminium geklikt is, wordt de schakelkamer verkleind zodat de reactietijd verminderd wordt.

Flexibele eindkap EN-C81 | Bircher ReglomatCoverLine profielen verkrijgbaar met passende eindkappen

Naast het nieuwe profiel EPE/040/067A0J, is ook de nieuwe flexibele eindkap EN-C81 verkrijgbaar. Deze eindkap is zowel voor het nieuwe profiel als voor zijn grotere broer de EPE040/081A0J geschikt.

Met de verborgen aluminium rail en de eindkappen leveren we een perfecte integratie in uitdagende ontwerpen van poorten en deuren. Dit nieuwe profiel maakt de CoverLine compleet.

close-video-button