14/03/2014

Detectielichtscherm ReeR Micron

Detectielichtscherm ReeR Micron

Het nieuwe compacte lichtscherm van ReeR 'Micron' is ontwikkeld voor industriële automatiseringstoepassingen waar realtime informatie van bijvoorbeeld productdimensies nodig is. Afhankelijk van het aantal en de positie van de onderbroken stralen communiceert de Micron relevante informatie naar PC of PLC. Dit maakt de Micron uitermate geschikt voor bijvoorbeeld:

  • Detectie van de aan- of afwezigheid van objecten
  • Tellen
  • Positiebepaling
  • Vorm- en profieldetectie
  • Bepalen van afmetingen

 

Bekijk detectielichtschermen


Detectielichtscherm verkrijgbaar in drie uitvoeringen

Micron A-analoge uitgang (0-10 VDC)
Voor eenvoudige metingen met simpele gebruikersinterface. Ideaal voor objectmetingen en grenswaardendetectie.

Micron B-RS-485 + digitale uitgangen met programmeerbare functies
Voor gedetailleerde informatie over de status van elke straal. Communicatie via een RS 485 seriële verbinding. Tevens verdere informatie met betrekking tot geprogrammeerde functies, middels 2 solid state uitgangen. Ideaal toepasbaar voor dimensionering, profiel- en positie detectie..

Micron C-2 digitale uitgangen
De oplossing met eenvoudige aan-/uit-informatie van de gecontroleerde zone. Ideaal voor het tellen van onderdelen en detectie van aan- en afwezigheid van objecten in het bewaakte gebied. De resolutie geeft mogelijkheden in de stappen 5-10-20-25-50-75 mm. De schermen zijn verkrijgbaar in variabele hoogte van 150 tot 3000 mm.

Kwaliteitscontrole correcte positie  Meting van materialen  Controle van autos voor pakeerplaatsen  Meting van hoogte en breedte  Detectie van positie en profiel van verfobjecten

 

 

close-video-button