21/01/2014

Detectiesensor met achtergrondonderdrukking voor reflecterende en glanzende objecten

Detectiesensor met achtergrondonderdrukking voor reflecterende en glanzende objecten | FT 25-RHD | SensoPart

Door de ASIC microchip beschikt de FT 25-RHD van SensoPart over een zeer grote nauwkeurigheid en een unieke achtergrondonderdrukking. Zelfs een reflecterende of glanzende achtergrond heeft geen effect bij het detecteren van een object door deze sensor. Hierdoor wordt een zeer stabiele werking van de machine gewaarborgd. Lees meer over de FT 25-RHD in het applicatievoorbeeld.

Alhoewel het een zeer compacte sensor betreft, is het mogelijk om met de FT 25-RHD afstanden tot 400 mm te realiseren. Dit maakt de sensor uitermate geschikt voor moeilijke omstandigheden met weinig inbouwruimte.

Wat de FT25-RHD absoluut uniek maakt is de minimale schakel hysterese op zwart t.o.v. wit. Dit maakt de sensor eenvoudig inzetbaar, ook op plaatsen waar een grote variëteit aan kleuren voorkomt en er nauwkeurig geschakeld moet worden. Op bijvoorbeeld 100 mm afstand heeft deze sensor een compleet kleuronafhankelijk schakelpunt. Deze sensor verslaat alle andere sensoren met gemak. Lees meer over detectiesensoren.

 

Bekijk sensopart FT 25-RHD producten in de webshop

close-video-button