01/01/2014

Steute inductieve sensoren voor -40 °C en +120 °C

Inductieve sensoren en schakelaars | steute

Een prima alternatief voor positieschakelaars

Steute presenteert een uitgebreid gamma van inductieve schakelaars. Deze sensoren kunnen worden toegepast als alternatief voor positieschakelaars of de reeds bekende magnetische sensoren van steute.

De inductieve sensoren voor extreme applicaties zijn beschikbaar voor lage (tot -40 °C) en hoge (tot +120 °C) temperaturen. Verder zijn er intrinsiek veilige varianten voor gevaarlijke zones geschikt voor toepassingen in Ex-zones 0 en 20. Steute heeft ook haar portfolio van intrinsiek veilige schakelversterkers uitgebreid. Lees meer over inductieve sensoren.

Universele toepassingsmogelijkheden

De nieuwe inductieve sensoren worden gekenmerkt door een zeer stabiele, duurzame constructie. Een grote schakelafstand vergemakkelijkt universele toepassingsmogelijkheden. De sensoren zijn verkrijgbaar als 3-draads DC-sensoren met 1 NO/PNP uitgang. Ze werken bijna onafhankelijk van de externe omstandigheden en zijn erg betrouwbaar. De gebruiker kan kiezen uit een M8, M12, M18 en M30 bouwvorm met een plug-in connector of een kabelaansluiting. De inductieve sensoren hebben een afdichtingsgraad van IP67/IP69K. Lees meer over inductieve sensoren.

 

Bekijk inductieve sensoren van steute Stel uw vraag over Steute

close-video-button