14/03/2016

Draadloze positieschakelaar steute RF 13

Het opvallende kenmerk van de nieuwe RF 13 draadloze positieschakelaars van steute is meteen duidelijk: deze schakelaars zijn zeer compact in hun ontwerp. Met afmetingen van slechts 49 x 40 x 21 mm zijn ze de kleinste zelfvoorzienende draadloze schakelaars voor industriële toepassingen op de markt. En, wat je niet kunt zien, ze evenaren de schakelprestaties van een microschakelaar.

Draadloze positieschakelaar steute rf 13Deze nieuwe draadloze schakelaars kunnen net zo gemakkelijk en flexibel worden geïntegreerd in steute Wireless systemen als grotere reeks van steute. De RF 13 is net als de grotere serie uitgerust met een elektrodynamische energiegenerator. Deze miniatuurgenerator zet de kinetische energie die bij het bedienen van de schakelaar vrij komt, om in elektrische energie, die vervolgens wordt gebruikt om het signaal af te geven. Dit maakt de schakelaar volledig zelfvoorzienend. Batterijen of externe voedingen zijn overbodig!

De RF 13-serie is compatibel is met alle andere actuators van steute. Het compacte ontwerp maakt de RF-13 perfect geschikt voor toepassingen voor toepassingen met weinig ruimte, bijvoorbeeld voor het positioneren van bewegende systemen zoals gereedschap, feeders en handling systemen.

 

Ga naar de webshop

close-video-button