13/03/2017

Draadloze drukknoppen - steute RF BF 74-serie

Schakelen met drukknoppen en schakelaars is een eenvoudige manier van bedienen. De gebruiker kan met één handbediening een bepaalde functie in- of uitschakelen. De werking van een drukknop of schakelaar wordt in veel gevallen aangegeven door kleur, inscriptie en/of een functie-omschrijvende tekst. De RF BF 74-serie van steute bestaat uit de volgende drukknoppen en schakelaars die u naar uw eigen wens kunt samenstellen:


  Drukknoppen Schakelaars Behuizing
  Drukknop RT Keuzeschakelaar RWA voor 1 actuator
  Drukknop met membraan RTM Draaiknop RSTA voor 2 actuators
  Knop RS SW Sleutelschakelaar voor 3 actuators
  Knop RS GE Tuimelschakelaar > 3 op aanvraag

1.       Bepaal wat u wilt schakelen 
2.       Kies de drukknoppen en schakelaars die passen bij uw functies
3.       Kies de behuizing aan de hand van het aantal gekozen schakelaars en drukknoppen 

Veelzijdige schakelaar | steute

Verschillende behuizingen

De behuizing voor de draadloze drukknoppen en schakelaars is te verkrijgen met plek voor één, twee of drie schakelaars en/of drukknoppen. Op zoek naar behuizing voor vier of meer drukknoppen? Deze zijn op aanvraag beschikbaar. Het grote aantal samenstelmogelijkheden binnen de steute RF BF 74-serie zorgt voor een oplossing die afgestemd is op uw applicatie, machine en/of bedrijf. En dat allemaal zonder kabels, signaalleidingen of batterijen. Lees meer over drukknoppen en bedieningsschakelaars.

Signaaloverdracht zonder kabels of batterijen

Signalen van de schakelaars en drukknoppen worden overgedragen via steute sWave-technologie/Nexy. De technologie heeft een hoge betrouwbaarheid en heeft een bereik tot 60 meter binnenshuis en 700 meter buitenshuis. Tijdens het bedienen van een drukknop of schakelaar komt er een kinetische energie vrij die wordt omgezet in elektrische energie. Aanleggen van kabels en meten van het batterijniveau is niet nodig en is dan ook één van de voordelen van het wireless protocol.

 

Bekijk draadloze drukknoppen en bedieningsschakelaars in de webshop Stel uw vraag

close-video-button