Bircher Reglomat | specialist in toegangstechniek

Bircher Reglomat AG, gevestigd in Beringen, Zwitserland, is de sensorspecialist voor automatische deuren en hekken, openbaar vervoer en industrie.

Bircher Reglomat staat voor comfort en veiligheid in een snel groeiende automatiseringswereld. Comfortproducten zijn producten die op onopvallende wijze bijdrage aan het proces. Zij brengen meer in beweging dan alleen hekken en deuren. Ze detecteren alles wat er op hen afkomt, van hen verwijdert of langskomt. Ook bij een brandalarm of bij langzaam lopende personen zijn deze producten altijd betrouwbaar.

Veiligheidsproducten voorkomen dat mens of auto door gevaarlijke schaar- en sluitkanten gewond of beschadigd worden. Drukgevoelig of contactvrij geven ze onmiddellijk het cruciale commando aan een besturingsmodule. 

 

Bekijk Bircher Reglomat productenStel uw vraag

Logo Bircher Reglomat
Industriële deuren | Bircher Reglomat

Een compleet pakket voor industriële deuren

Iedereen die gebruik maakt van industriële deuren, gebruikt hier tegenwoordig technologie bij. Deze technologie kan op veel manieren ingezet worden. Door het combineren van radars, sensoren, lusdetectors en schakellijsten zorgt u voor een optimale controle van de toegang.

Lees meer over lusdetectie van industriële deuren

Back to basic: lusdetectie met Proloop Lite

Lusdetectie wordt gebruikt voor het automatisch openen van bijvoorbeeld slagbomen en industriële poorten. Op het moment dat een voertuig wordt gedetecteerd, zorgt de lusdetector voor een soepele doorgang. Voor lusdetectie kan de Proloop 2 van Bircher Reglomat ingezet worden. Deze lusdetector biedt veel mogelijkheden en is zeer efficiënt wanneer deze optimaal ingezet kunnen worden. 

Lees meer over lusdetectie met ProLoop Lite

Lusdetectie met Proloop Lite | Bircher Reglomat
Brochures | Bircher Reglomat

Brochures Bircher Reglomat

De producten van Bircher Reglomat zijn geschikt voor veel verschillende diverse toepassingen, voor zowel particulier gebruik als voor toepassingen in de industrie. Wilt u meer weten over de Bircher Reglomat producten?

Bekijk de Bircher Reglomat brochures

Schakellijsten op maat gemaakt

In onze werkplaats assembleren we elektrische schakellijsten zoals u ze nodig heeft. We maken een ready-to-use schakellijst volgens uw specificaties.

  • Iedere gewenste lengte
  • Keuze uit rubberprofielen
  • Snel geleverd

Ieder type schakellijst heeft zijn/haar specifieke kenmerken.

Lees meer over schakellijsten op maat

Schakellijsten op maat | Bircher Reglomat
Draadloos signalen overbrengen airmission | Bircher Reglomat

Draadloze schakellijsten via pneumatisch systeem

Gebruik maken van schakellijsten voor uw roldeuren, sectionele deuren of kanteldeuren kan nu zowel elektrisch als pneumatisch. Het AirMission-systeem van Bircher Reglomat zorgt voor een draadloze overdracht tussen de pneumatische schakellijst en de besturing.

Lees meer draadloze overdracht

Bircher Reglomat veiligheidsschakellijsten

Elektronische veiligheidslijsten worden gebruikt voor het beveiligen van knelpunten bij automatische schuifpoorten, deuren en toegangssystemen. De beschikbare maten van de CoverLine-serie van Bircher Reglomat waren 55, 81 en 105 mm. Een tussenmaat was er nog niet. Daarom ontwikkelde Bircher het nieuwe schakelprofiel in de CoverLine serie, de EPE040/067A0J. Dit nieuwe profiel heeft een hoogte van 67 mm en is een uiterst nuttige toevoeging op het assortiment.

Lees meer over veiligheidsschakellijsten

Clickline 67mm | Bircher Reglomat

close-video-button