Machineveiligheid

In de industrie gaan de veiligheid van de mens en de capaciteit van de installatie hand in hand. Wat is nodig om een installatie veilig te laten functioneren?

Lees meer

Schakelaars & sensoren

Detectievraagstukken kunnen vaak op verschillende manieren worden opgelost. Door de combinatie van vele technieken (optisch, capacitief, ultrasoon, induc..

Lees meer

vision

Vision componenten zijn geschikt voor de meest simpele detecties tot robotapplicaties. Er is altijd een oplossing met behulp van vision mogelijk.

Lees meer

Human Machine Interfaces

HMI's maken het mogelijk personen te integreren in automatiseringstaken. Met behulp van gebruikersinput wordt er door mens gecommuniceerd met machine. Het is hierdoor mogelijk functies te controleren, monitoren...

Lees meer

Signaleringstechniek

In de machinebouw en installatietechniek krijgt veiligheid veel aandacht. Als waarschuwing kunnen signaleringen worden toegepast.

Lees meer

Verbindingstechniek

Ons programma bestaat uit kwalitatief hoogwaardige connectoren voor stroomvoorziening, overdracht van stuursignalen en data-overdracht. Een waardevolle....

Lees meer

Besturingstechniek

Op een eenvoudige manier installaties beveiligen en bewaken. Dat kan met het programma tijd- en bewakingsrelais van fortop.

Lees meer

close-video-button