Werken bij fortop

fortop automation en energy control is importeur van kwalitatief hoogwaardige merken op het gebied van automation en energy control. Dat doen we exclusief voor onze merken in Nederland, België en UK. 

De energiekwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid van machines en installaties. Maar ook de betrouwbaarheid en service bij de levering van producten. Alle onderdelen die van kritisch belang zijn voor bedrijfsprocessen willen wij vlekkeloos zien werken.

Wij zijn specialist op het gebied van automation en energy control. We kijken mee, denken mee en maken met onze partners solide oplossingen. Ook als die nog niet bestaan. We hebben een eigen software- en support afdeling, die jou ondersteunen bij klantvragen. Bij fortop hebben we een natuurlijke drive om dingen beter te maken.

Om de markt goed te kunnen bedienen hebben we  teams in België en in Engeland. Onze basis is in Zwartsluis. Voor Zuid-Nederland werken we vanuit ons kantoor in Uden.

Binnen fortop zijn we gek op techniek. We gebruiken moderne middelen om slim te kunnen werken. Bovendien zijn we gek op mensen. We vinden het belangrijk dat iedereen werk doet wat past bij ieders kwaliteiten en belangstelling. Wij geloven dat je hierdoor op een fijne manier het beste uit jezelf kunt halen. En daar hebben wij als team fortop natuurlijk ook baat bij. Uiteraard faciliteren wij jouw ontwikkeling.

Accountmanager Energy control

Je komt in een team met een duidelijke propositie naar de markt. Er ligt een panklaar verhaal waarmee je potentials in België

Lees meer

Accountmanager Automation

Waar jij energie van krijgt is het commerciële spel: het uitbouwen van bestaande klanten, het vinden van prospects, contact leggen en uiteindelijk de verkoop afsluiten.

Lees meer

close-video-button