DCEM

Met het DCEM energiemanagementsysteem worden problemen vroegtijdig gedetecteerd en wordt u gewaarschuwd voor problemen voordat ze daadwerkelijk gevolgen hebben.

Lees meer over DCEM
Energiemanagementsoftware DCEM - fortop projects

Power analysers

Een power analyser van Janitza is de standaard achter iedere transformator of generator. De analysers meten alle denkbare grootheden, stelt de spanningskwaliteit volgens EN61000-2-4 vast en registreert spanningsdips, pieken en golfvormen.

Lees meer over power analysers

Power quality analysers

Met een power quality analyser worden alle denkbare grootheden continu gemeten. De klasse A analysers van Janitza meten spanningskwaliteit volgens internationale normen als EN50160, IEEE519 en EN61000-2-4 en registreren spanningsdips, pieken en golfvormen.

 

Lees meer

Universeelmeters

Universeelmeters meten de meest voorkomende elektrische parameters en zijn er in een paneel- en DIN-rail montage en kunnen worden geleverd in alle denkbare bussystemen.

Lees meer over universeelmeters
Universeelmeter UMG 96RM - Janitza

Power management in ziekenhuizen

Bestaande energiemanagementsystemen binnen zorginstellingen zijn veelal gekoppeld aan gebouwbeheerssystemen en richten zich hoofdzakelijk op energieverbruik. Hierbij wordt de “gezondheid” van stroom en spanning uit het oog verloren. Elektrische verstoringen en Power Quality worden meestal niet geregistreerd, waardoor de oorzaak van spanningsuitval vaak onbekend is. Dit is voor de zorginstelling van vandaag de dag niet meer acceptabel.

Lees meer over power management
Power management in ziekenhuizen - CT scan

Actief dynamische filters

Storingen in de energievoorziening als harmonischen, interharmonischen en flikkering kunnen leiden tot onverklaarbare uitval van processen. Met actief harmonische filters zijn de meeste power quality problemen op te lossen.

Lees meer over ADF's

Wilt u meer weten over spanningsdips, hogere harmonischen of power quality? Lees de white papers van fortop.

Peter Herremans | Sales Manager

Lees meer

Tijdelijke metingen

Tijdelijke metingen bieden direct inzicht in het verbruik, de belasting én de gezondheid van (delen van) uw elektrische installatie. De specialisten van fortop komen langs voor een dagmeting of zelfs een uitgebreid onderzoek van meerdere weken.

Lees meer
PQ-specialist Joeri voert een PQ Check uit - fortop Automation & Energy Control

Differentiaal- stroombewaking

De differentiaalstroombewakingsrelais worden toegepast om aardfoutstromen in TN netten te bewaken. De installatie wordt bewaakt tegen schade, uitval en gevaar. De relais van DOLD zijn toe te passen in AC- en DC netten en in netten met elektronische belasintgen als freqentieregelaars.

Ga naar het product portal

Met elektronische compensatie is het mogelijk inductief, capacitief en harmonisch blindvermogen te compenseren.

Arjan Pit - Sales manager energy control

Lees meer over Elektronisch compenseren

Configureren en inbedrijfstellen

Het inbedrijfstellen en configureren van meetapparatuur vraagt de nodige technische kennis. Heeft u deze niet in huis? Geen nood! Onze technische productspecialisten helpen u graag met de implementatie van uw meters.

Ondersteuning

Klantverhaal Martini Ziekenhuis

Met een energiemonitoringssysteem van fortop houdt het Martini Ziekenhuis in Groningen voortdurend de vinger aan de pols.

Lees meer
Power Quality Analysers - Martini Ziekenhuis

Onderhoudscontract

Voor een stabiel en optimaal werkend systeem is jaarlijks onderhoud nodig. Een keer per jaar komt een software engineer de nieuwste versie updaten. Gratis telefonisch support is een onderdeel van het onderhoudscontract.

Ondersteuning

close-video-button