Actieve filters

Storingen in de energievoorziening als harmonischen, interharmonischen en flikkering kunnen leiden tot onverklaarbare uitval van processen. Met actief harmonische filters zijn de meeste power quality problemen op te lossen.

Lees meer over ADF's
Actief dynamische filters - ADF Power Tuning - Comsys

Universeelmeters

Universeelmeters meten de meest voorkomende elektrische parameters en zijn er in een paneel- en DIN-rail montage en kunnen worden geleverd in alle denkbare bussystemen.

Lees meer over universeelmeters

Power quality analysers

Met een power quality analyser worden alle denkbare grootheden continu gemeten. De klasse A analysers van Janitza meten spanningskwaliteit volgens internationale normen als EN50160, IEEE519 en EN61000-2-4 en registreren spanningsdips, pieken en golfvormen.

Lees meer

Power analysers

Een power analyser van Janitza is de standaard achter iedere transformator of generator. De analysers meten alle denkbare grootheden, stelt de spanningskwaliteit volgens EN61000-2-4 vast en registreert spanningsdips, pieken en golfvormen.

Lees meer over power analysers
De Janitza UMG 801, de enige echte modulaire all-in-one analyser

Operator Panels

Een operator panel zorgt voor een gedegen besturing van een machine of proces. Er zijn verschillende operator panels beschikbaar voor diverse toepassingen: standaard automatisering, Extreme en Marine & Offshore.

Lees meer over operator panels
X2-serie operator panel - Beijer Electronics

Veiligheids- positieschakelaars

Veiligheidspositieschakelaars controleren de positie van bijvoorbeeld kleppen of ventielen of bevestigen de aanwezigheid van een object. Het verschil met reguliere positieschakelaars is dat veiligheidspositieschakelaars aan de normen voldoen voor een veilige werkomgeving.

Ga naar de shop

Beijer Electronics biedt software, hardware en IoT-oplossingen om kritische industriële bedrijfsprocessen te optimaliseren en te zorgen voor betrouwbare en veilige verbindingen van data-overdracht.

Peter Herremans | Sales Manager

Lees meer over Beijer Electronics

Signaallampen

Zonder dat gebruikers en operators van machines en technische installaties zich ervan bewust zijn, geven kleuren van een signaallamp een status aan. Signaallampen voor veiligheid zijn nodig om te waarschuwen in gevaarlijke situaties.

Lees meer over signaallampen
Optische signalering - signaallampen - Auer Signal

Absolute en incrementele encoders

Encoders zijn elektronische sensoren met een roterende as, die pulsen genereren als de as verdraait. Een encoder wordt ook wel pulsgever genoemd. Er zijn in principe twee soorten encoders: incrementele encoders en absolute encoders.

Lees meer over encoders

Software

Softwaretools iX Developer en WARP Engineering Studio zorgen voor een geïntegreerde HMI-oplossing.

Ga naar de shop

White paper Actief filteren

De ontwikkeling van elektronica zorgt ervoor dat compensatietechnieken steeds intelligenter worden. Sinds een aantal jaren zien we dat een actief dynamisch filter (ADF) steeds vaker wordt toegepast voor het oplossen van power quality problemen. Maar wat is nu een ADF? Dat leest u in de white paper 'Actieve Dynamische Filters'.

Lees de white paper

Workshop - HMI's

In deze workshop leert u de belangrijkste technieken achter HMI’s. U komt alles te weten over de ontwikkeling van operator panels en de bijbehorende IX Developer Software. En hoe deze te configureren en programmeren. U zult merken: in de interactie tussen mens en machine is alles mogelijk.

Lees meer over de workshop

Signaaltorens

Signaaltorens en signaalzuilen zijn belangrijke visuele en auditieve signaleringsapparatuur voor toepassing bij machines of bij automatiseringsprocessen. De kleur of de toon van een signaaltoren geeft een bepaalde status van een machine of technische installatie weer. Er zijn standaard signaaltorens en signaalzuilen uitgerust met een zoemer.

Lees meer over signaaltorens
Signaaltorens - Auer Signal

Industriële stekkers en connectors

Industriële connectoren zijn beschikbaar in verschillende materialen, elk geschikt voor een specifieke toepassing. Normale omgevingscondities, hoge temperatuuromgevingen, agressieve omgevingen, ook geschikt voor gebruik in extreme omstandigheden zoals offshore en de voedingsmiddelenindustrie.

Lees meer over connectoren

Magneetsensor voor offshore-applicaties

De M20 magneetsensor van steute is zeer geschikt voor toepassing in extreem koude omgevingsomstandigheden. De magneetsensor is bestand tegen temperaturen tot -60°C en zijn conform ATEX en IECEx getest en goedgekeurd voor gebruik in de gasexplosiezones 1 en 21.

Lees meer over M20 magneetsensor

HTML5-webinhoud weergeven met X2 Web

De X2 Web HMI's binnen de X2 Pro en X2 Extreme-series zijn perfect voor bedrijven en gebruikers die HTML5-webtechnologieën willen gebruiken in industriële of maritieme omgevingen. De X2-web-HMI's bieden visualisatie van webpagina's met Chromium Kiosk-modus via HTML5.

Lees meer over X2 Web
X2 Extreme en Pro - webseries

close-video-button