Power quality analysers

Met een power quality analyser worden alle denkbare grootheden continu gemeten. De klasse A analysers van Janitza meten spanningskwaliteit volgens internationale normen als EN50160, IEEE519 en EN61000-2-4 en registreren spanningsdips, pieken en golfvormen.

Lees meer over PQ-analysers
power quality analyser UMG 512-PRO - Janitza

Universeelmeters

Universeelmeters meten de meest voorkomende elektrische parameters en zijn er in een paneel- en DIN-rail montage en kunnen worden geleverd in alle denkbare bussystemen.

Lees meer over universeelmeters

Power analysers

Een power analyser van Janitza is de standaard achter iedere transformator of generator. De analysers meten alle denkbare grootheden, stelt de spanningskwaliteit volgens EN61000-2-4 vast en registreert spanningsdips, pieken en golfvormen.

Lees meer over power analysers

GridVis®

GridVis® is een energiemanagement tool die data verzamelt van verschillende verbruiksmeters en power analysers. De software zet deze data om in begrijpelijke rapportages, visualisatie en alarmen.

Lees meer over GridVis®
Gridvis analyse software - Janitza

Actief dynamische filters

Storingen in de energievoorziening als harmonischen, interharmonischen en flikkering kunnen leiden tot onverklaarbare uitval van processen. Met actief harmonische filters zijn de meeste power quality problemen op te lossen.

Lees meer over ADF's
P25 active dynamic filter - Comsys

Veiligheids-PLC

Een veiligheids-PLC bewaakt verschillende veiligheidsfuncties van veiligheidslichtschermen, laserscanners, fotocellen, nood-uit knoppen en tweehandbediening in één flexibel systeem. Met gratis software is het eenvoudig om een veiligheidssysteem op te zetten.

Lees meer over veiligheids-PLC

Technisch beheerders van elektrische installaties staan voor grote uitdagingen. Power management zorgt voor een hogere bedrijfszekerheid en continuïteit van elektrische energie.

Peter Herremans | Sales Manager

Lees meer over power management in de industrie

Lichtschermen

Lichtschermen beschermen tegen ongewenste toegang van personen tot ruimtes en/of machines. Een lichtscherm bestaat uit minimaal twee onderdelen, een zender en een ontvanger. Het is mogelijk meerdere lichtschermen op elkaar aan te sluiten en gebruik te maken van een master/slave opstelling (cascade).

Lees meer over lichtschermen

Sleutelvergrendelsystemen

Met het plaatsen van een interlocksysteem beschermt u gevaarlijke werkgebieden tegen ongewenste of ongecontroleerde toegang met veiligheidscategorie PLe. Eén van de voordelen van het interlocksysteem DOLD Safemaster STS is dat het 100% mechanisch is.

Meer over interlock systemen

Vision camera's

Vision camera's zijn geschikt voor de meest simpele detecties tot (ingewikkelde) robotapplicaties. Van objectdetectie, meten van afstand, meten van dikte, kleur herkennen, (bar)codes herkennen tot breukcontrole.

Lees meer over vision camera's
VISOR® vision camera - SensoPart

Tijdelijke metingen

Tijdelijke metingen bieden direct inzicht in het verbruik, de belasting én de gezondheid van (delen van) uw elektrische installatie. De specialisten van fortop komen langs voor een dagmeting of zelfs een uitgebreid onderzoek van meerdere weken.

Lees meer over PQ-metingen

Draadloos sensornetwerk - steute Nexy

Steute heeft een compleet nieuw draadloos netwerk met “access points” ontwikkeld – steute nexy. Met toepassing van steute nexy is continu communicatie tussen draadloze schakelaars en het ERP-systeem of ander bovenliggend systeem mogelijk.

Lees meer over steute nexy

VISOR® Robotic Vision Camera

De VISOR® Robotic vision camera van SensoPart voorziet de robot van alle informatie die hij nodig heeft over de positie van de onderdelen. Om de VISOR® vision camera beter te integreren in robotapplicaties, heeft SensoPart onder andere de URCap en KUKA-app ontwikkeld.

Lees meer over VISOR®-Robotic
VISOR® Robotic vision camera - SensoPart

Sensor- en actuatorkabels

Sensor- en actuator kabels combineren de typische eisen van de automatiseringsindustrie in één product: halogeen-, PVC-, en silicoonvrij. Geschikt voor kabelrupsen, brandvertragend, resistent tegen chemicaliën, olie, microben en hydrolyse. Beschikbaar met verschillende kabelkwaliteiten zoals PVC, PUR en PURrobotic.

Lees meer
ESCHA sensor- en actuatorkabels

Veiligheids- laserscanners

Laserscanners met veiligheidsfunctie beschermen mens en machine tegen botsingen en ongewenste toegang, inloop van medewerkers en doorgang van objecten. Waar veiligheidslichtschermen geen mogelijkheden bieden, biedt een veiligheidslaserscanner wél een oplossing.

Lees meer over laserscanners

Voetschakelaars en voetpedalen

Voetschakelaars worden in industrie en machinebouw gebruikt om machines of installaties in of uit te schakelen. Voetschakelaars zijn verkrijgbaar met of zonder veiligheidsfunctie.

Lees meer over voetschakelaars

Elektronische compensatie

Met elektronische compensatie is het mogelijk inductief, capacitief en harmonisch blindvermogen te compenseren. Daarnaast is het mogelijk onbalans in de fase stromen op te heffen. Hiermee wordt extra vermogensruimte gecreëerd, worden de energieverliezen beperkt en kunnen boetes en claims worden voorkomen.

Lees meer

Radarbeveiliging

Het radarsysteem van Inxpect detecteert beweging van operators. Waar stof, water, rook, damp, schaafsel, vocht en rondvliegende delen normaal gesproken zorgen voor een lastige situatie in het creëren van een veilige zone, is dat met het radarbeveiligingssysteem van Inxpect niet het geval.

Lees meer over radarbeveiliging

Optische en akoestische signalering

Optische en akoestische signaleringsapparatuur waarschuwen gebruikers en operators met behulp van licht en geluid.

Ga naar de shop
Optische en akoestische signalering - Auer signal

Configureren en inbedrijfstellen

Het inbedrijfstellen en configureren van meetapparatuur vraagt de nodige technische kennis. Heeft u deze niet in huis? Geen nood! Onze technische productspecialisten helpen u graag met de implementatie van uw meters.

Ondersteuning

Workshop | Power Quality - basis

In deze workshop krijgt u uitleg over wat power quality is, de relatie tussen spanning, stroom en vermogen en de interactie tussen spanning en stroom. U krijgt inzicht in meetdata en we behandelen een aantal praktijkvoorbeelden.

Lees meer over de workshop

close-video-button