Power quality analysers

Met een power quality analyser worden alle denkbare grootheden continu gemeten. De klasse A analysers van Janitza meten spanningskwaliteit volgens internationale normen als EN50160, IEEE519 en EN61000-2-4 en registreren spanningsdips, pieken en golfvormen.

Lees meer over PQ-analysers
power quality analyser UMG 512-PRO - Janitza

Universeelmeters

Universeelmeters meten de meest voorkomende elektrische parameters en zijn er in een paneel- en DIN-rail montage en kunnen worden geleverd in alle denkbare bussystemen.

Lees meer over universeelmeters

Power analysers

Een power analyser van Janitza is de standaard achter iedere transformator of generator. De analysers meten alle denkbare grootheden, stelt de spanningskwaliteit volgens EN61000-2-4 vast en registreert spanningsdips, pieken en golfvormen.

Lees meer over power analysers

GridVis®

GridVis® is een energiemanagement tool die data verzamelt van verschillende verbruiksmeters en power analysers. De software zet deze data om in begrijpelijke rapportages, visualisatie en alarmen.

Lees meer over GridVis®
Gridvis analyse software - Janitza

Technisch beheerders van elektrische installaties staan voor grote uitdagingen. Power management zorgt voor een hogere bedrijfszekerheid en continuïteit van elektrische energie.

Peter Herremans | Sales Manager

Lees meer over power management in de industrie

Actief dynamische filters

Storingen in de energievoorziening als harmonischen, interharmonischen en flikkering kunnen leiden tot onverklaarbare uitval van processen. Met actief harmonische filters zijn de meeste power quality problemen op te lossen.

Lees meer over ADF's
P25 active dynamic filter - Comsys

Veiligheids-PLC

Een veiligheids-PLC bewaakt verschillende veiligheidsfuncties van veiligheidslichtschermen, laserscanners, fotocellen, nood-uit knoppen en tweehandbediening in één flexibel systeem. Met gratis software is het eenvoudig om een veiligheidssysteem op te zetten.

Lees meer over veiligheids-PLC

Draadloos sensornetwerk - steute Nexy

Steute heeft een compleet nieuw draadloos netwerk met “access points” ontwikkeld – steute nexy. Met toepassing van steute nexy is continu communicatie tussen draadloze schakelaars en het ERP-systeem of ander bovenliggend systeem mogelijk.

Lees meer over steute nexy

Vision camera's

Vision camera's zijn geschikt voor de meest simpele detecties tot (ingewikkelde) robotapplicaties. Van objectdetectie, meten van afstand, meten van dikte, kleur herkennen, (bar)codes herkennen tot breukcontrole.

Lees meer over vision camera's
VISOR® vision camera - SensoPart

Sensor- en actuatorkabels

Sensor- en actuator kabels combineren de typische eisen van de automatiseringsindustrie in één product: halogeen-, PVC-, en silicoonvrij. Geschikt voor kabelrupsen, brandvertragend, resistent tegen chemicaliën, olie, microben en hydrolyse. Beschikbaar met verschillende kabelkwaliteiten zoals PVC, PUR en PURrobotic.

Lees meer
ESCHA sensor- en actuatorkabels

Lichtschermen

Lichtschermen beschermen tegen ongewenste toegang van personen tot ruimtes en/of machines. Een lichtscherm bestaat uit minimaal twee onderdelen, een zender en een ontvanger. Het is mogelijk meerdere lichtschermen op elkaar aan te sluiten en gebruik te maken van een master/slave opstelling (cascade).

Lees meer over lichtschermen

HMI displays dienen als interface tussen mens en machine. HMI displays worden ook wel operator panels of HMI panels genoemd. 

Pieter-Jan Bernaerts | Account manager

Lees meer over HMI's

Operator Panels

Een operator panel zorgt voor een gedegen besturing van een machine of proces. Er zijn verschillende operator panels beschikbaar voor diverse toepassingen: standaard automatisering, Extreme en Marine & Offshore.

Lees meer over operator panels
Operator panels - Beijer Electronics

Workshop - HMI's

In deze workshop leert u de belangrijkste technieken achter HMI’s. U komt alles te weten over de ontwikkeling van operator panels en de bijbehorende IX Developer Software. En hoe deze te configureren en programmeren. U zult merken: in de interactie tussen mens en machine is alles mogelijk.

Lees meer over de workshop

Industriële panel PC's

Op plaatsen met weinig inbouwruimte bieden de C2-serie industriële panel PC’s van Beijer Electronics de oplossing. Door het toepassen van een display (HMI) en computer in één behuizing, bespaart u bekabeling en ruimte.

Lees meer over panel PC's

Cloud dashboard voor operator panels

Overal en altijd de gegevens van uw machine controleren? Dat kan met de cloud software acirro+ van Beijer Electronics. Uw gegevens naar de cloud brengen is nog nooit zo eenvoudig en veilig geweest.

Lees meer over cloud dashboard
Cloud software voor iedere situatie - Acirro+

Elektronische compensatie

Met elektronische compensatie is het mogelijk inductief, capacitief en harmonisch blindvermogen te compenseren. Daarnaast is het mogelijk onbalans in de fase stromen op te heffen. Hiermee wordt extra vermogensruimte gecreëerd, worden de energieverliezen beperkt en kunnen boetes en claims worden voorkomen.

Meer over elektronische compensatie
Statische Var Generator (SVG) - Sinexcel

Configureren en inbedrijfstellen

Het inbedrijfstellen en configureren van meetapparatuur vraagt de nodige technische kennis. Heeft u deze niet in huis? Geen nood! Onze technische productspecialisten helpen u graag met de implementatie van uw meters.

Ondersteuning

Workshop | Power Quality - basis

In deze workshop krijgt u uitleg over wat power quality is, de relatie tussen spanning, stroom en vermogen en de interactie tussen spanning en stroom. U krijgt inzicht in meetdata en we behandelen een aantal praktijkvoorbeelden.

Lees meer over de workshop

HTML5-webinhoud weergeven met X2 Web

De X2 Web HMI's binnen de X2 Pro en X2 Extreme-series zijn perfect voor bedrijven en gebruikers die HTML5-webtechnologieën willen gebruiken in industriële omgevingen. X2 Web visualiseert eenvoudig webinhoud zonder enige conversie of re-engineering via HTML5.

Lees meer over X2 Web
Beijer X2-web Extreme- en Pro-series

Tijdelijke metingen

Tijdelijke metingen bieden direct inzicht in het verbruik, de belasting én de gezondheid van (delen van) uw elektrische installatie. De specialisten van fortop komen langs voor een dagmeting of zelfs een uitgebreid onderzoek van meerdere weken.

Lees meer over PQ-metingen
PQ-specialist Joeri voert een PQ Check uit

Veiligheids- laserscanners

Laserscanners met veiligheidsfunctie beschermen mens en machine tegen botsingen en ongewenste toegang, inloop van medewerkers en doorgang van objecten. Waar veiligheidslichtschermen geen mogelijkheden bieden, biedt een veiligheidslaserscanner wél een oplossing.

Lees meer over laserscanners

Radarbeveiliging

Het radarsysteem van Inxpect detecteert beweging van operators. Waar stof, water, rook, damp, schaafsel, vocht en rondvliegende delen normaal gesproken zorgen voor een lastige situatie in het creëren van een veilige zone, is dat met het radarbeveiligingssysteem van Inxpect niet het geval.

Lees meer over radarbeveiliging

Optische en akoestische signalering

Optische en akoestische signaleringsapparatuur waarschuwen gebruikers en operators met behulp van licht en geluid.

Ga naar de shop
Optische en akoestische signalering - Auer signal

Remote I/O

De remote I/O's zijn exact op maat te configureren naar het aantal I/O wat precies past bij uw installatie. Bepaal uit welke specificaties en IO-signalen uw installatie bestaat en maak een keuze tussen een netwerk adapter met of zonder CODESYS PLC functionaliteit. 

Lees meer over remote I/O
Remote I/O voor complete besturing - Beijer Electronics

Workshop - Vision camera

Wilt u meer inzicht in de mogelijkheden en werking van een SensoPart VISOR® Vision camera? Dan is deze workshop echt iets voor u! Onze technisch productspecialist Gijs Korf leert u alles over de grondbeginselen van optica en verlichting en praat u bij over de belangrijkste details van Vision camera’s.

Lees meer over de workshop

close-video-button