Operator Panels

Een operator panel zorgt voor een gedegen besturing van een machine of proces. Er zijn verschillende operator panels beschikbaar voor diverse toepassingen: standaard automatisering, Extreme en Marine & Offshore.

 

Lees meer over operator panels
Operator panels - Beijer Electronics - Webshop fortop

Webshop

Alle productinformatie, datasheets, technische tekeningen, manuals én prijzen op het gebied van HMI's in één overzicht. Vraag een account aan en maak gebruik van veel voordelen!

Ga naar de shop

Beijer Electronics biedt software, hardware en IoT-oplossingen om kritische industriële bedrijfsprocessen te optimaliseren en te zorgen voor betrouwbare en veilige verbindingen van data-overdracht.

Pieter-Jan Bernaerts | Accountmanager

Lees meer over Beijer Electronics

Protocol Converters en IIOT-gateways

Als twee apparaten niet hetzelfde communicatieprotocol gebruiken, kunnen ze niet met elkaar communiceren. Een protocol converter zorgt ervoor dat apparaten met verschillende protocollen elkaar begrijpen en kunnen communiceren. De juiste informatie op het juiste moment resulteert in minder stilstand, minder foutsituaties, minder energieverbruik etc.

Lees meer over IIOT-gateways
Protocol Converters

Software

Softwaretools iX Developer en WARP Engineering Studio zorgen voor een geïntegreerde HMI-oplossing.

Ga naar de shop

Workshop - HMI's

In deze workshop leert u de belangrijkste technieken achter HMI’s. U komt alles te weten over de ontwikkeling van operator panels en de bijbehorende IX Developer Software. En hoe deze te configureren en programmeren. U zult merken: in de interactie tussen mens en machine is alles mogelijk.

Aanmelden

HTML5-webinhoud weergeven met X2 Web

De X2 Web HMI's binnen de X2 Pro en X2 Extreme-series zijn perfect voor bedrijven en gebruikers die HTML5-webtechnologieën willen gebruiken in industriële of maritieme omgevingen. De X2-web-HMI's bieden visualisatie van webpagina's met Chromium Kiosk-modus via HTML5.

Lees meer over X2 Web
Beijer X2-web Extreme- en Pro-series

Cloud software voor operator panels

Overal en altijd de gegevens van uw machine controleren? Dat kan met de cloud software acirro+ van Beijer Electronics. Uw gegevens naar de cloud brengen is nog nooit zo eenvoudig en veilig geweest.

Meer over cloud software
Cloud software voor iedere situatie - Acirro+

Industriële panel PC's

Op plaatsen met weinig inbouwruimte bieden de C2-serie industriële panel PC’s van Beijer Electronics de oplossing. Door het toepassen van een display (HMI) en computer in één behuizing, bespaart u bekabeling en ruimte.

Lees meer over panel PC's

Remote I/O

De remote I/O's zijn exact op maat te configureren naar het aantal I/O wat precies past bij uw installatie. Bepaal uit welke specificaties en IO-signalen uw installatie bestaat en maak een keuze tussen een netwerk adapter met of zonder CODESYS PLC functionaliteit. 

Lees meer over remote I/O
Remote I/O voor complete besturing - Beijer Electronics

close-video-button