05/11/2019

Verbeter de power quality op uw schip!


Kom naar Europort

Van 5 t/m 8 november 2019 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, vakbeurs voor special purpose schepen. Europort is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met een focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Met 27.000 professionele bezoekers en 1.100 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen. Lees meer over Europort.

Meld u aan voor gratis toegang

foto: https://www.europort.nl/nl/

Actieve filters voor het verbeteren van power quality

Storingen in de energievoorziening als harmonischen, interharmonischen en flikkering kunnen leiden tot onverklaarbare uitval van processen. Met actief harmonische filters zijn de meeste power quality problemen op te lossen.

lees meer over ADF's


Power quality analysers

Met een power quality analyser worden alle denkbare grootheden continu gemeten. De klasse A analysers van Janitza meten spanningskwaliteit volgens internationale normen als EN50160, IEEE519 en EN61000-2-4 en registreren spanningsdips, pieken en golfvormen.

Lees meer over power quality analysers


Operator panels en HMI's voor Marine & Offshore

Met behulp van een HMI (operator panel) van Beijer Electronics kunt u zorgen voor een aanbod dat echt zeewaardig is. De panelen zijn goedgekeurd door alle belangrijke classificatiebureaus en kunnen vrijwel elk systeem aan boord verwerken.

Met het geavanceerde alarm- en gebeurtenisbeheer van de panelen kunnen bemanningen onmiddellijk actie ondernemen wanneer waarden buiten de norm vallen. En omdat de panelen meerdere talen ondersteunen, kunnen dezelfde apparaten worden gehanteerd door bemanningsleden van verschillende nationaliteiten.

  • Ontworpen voor maritieme vereisten
  • 100% dimbare achtergrondverlichting
  • Volledig bedienbaar, zelfs bij direct zonlicht
  • Certificeringen van belangrijke classificatiebureaus

Lees meer over HMI's van Beijer Electronics


Stand 3004

Breng een bezoek aan de stand van fortop. U bent van harte welkom!

Bekijk alle producten voor Marine & Offshore

 

close-video-button