20/11/2019

Ontdek alles rondom het werken met cobots!


Nationale CobotDag - Olmia Robotics

Er is de afgelopen jaren veel geschreven over robots die ons gaan helpen, over robots die onze banen overnemen en zelfs over robots die óns overnemen. Er wordt gelukkig ook steeds meer geschreven over de cobot: de collaboratieve robot. Cobots stellen ons in staat om te werken met een robot, in plaats te werken als een robot. Ze zijn veilig om naast te staan, ze zijn licht, goedkoop (in vergelijking met industriële robots) en flexibel.

De Nationale Cobot Dag is in het leven geroepen om de bekendheid van cobots te vergroten en acceptatie te bevorderen. Op 20 november laten bedrijven die zich bezig houden met cobots zien wat de voordelen zijn van cobots en welke mogelijkheden er zijn om repeterende taken te automatiseren met cobots. Op deze dag proberen laten we zien dat bedrijven die met cobots werken op meerdere vlakken winst uit kunnen halen. Die winst zit niet alleen in harde euro's, maar ook in gelukkigere werknemers, zowel op fysiek gebied, maar ook omdat hun werk vaak uitdagender wordt. Daarnaast kunnen cobots een oplossing zijn voor personeelstekort.

Maak kennis met diverse merken cobots, met hun applicaties, welke tools en toebehoren er zijn om van de cobot het flexibel inzetbare gereedschap te maken dat het is.

  • 20 november 2019
  • Olmia Robotics
  • Stephensonstraat 7
  • Tiel

Lees meer over de Nationale Cobotdag 2019

close-video-button