30/10/2016

Radar bewegingsmelder | ArtMotion 2 | BBC Bircher smart access

Maakt u gebruik van (extreem) hoge of brede deuren en voldoet de radar van uw bewegingsmelder niet? De ArtMotion 2 radar bewegingsmelder van BBC Bircher smart access detecteert snel en bedient betrouwbaar elke schuifdeur en draaideur. De ArtMotion 2 is bijzonder geschikt voor zowel hoge als brede deuren, doordat het detectieveld aanpasbaar is tot 4,8 meter.

Simpel, betrouwbaar, praktisch

De radar kan onder een kleine hoek gepositioneerd worden en heeft een maximale montagehoogte van 4 meter. Eén detector is genoeg voor een optimale doorgang. De robuuste IP54 behuizing (bestand tegen spatwater) maakt deze detector ideaal voor een breed scala aan toepassingsgebieden.

Uitgebreide mogelijkheden aanpassen functies
Radar bewegingsmelder | ArtMotion 2 | Bircher Reglomat
Naast het design kunnen ook de functies aangepast worden voor veelvoorkomende applicaties. De volgende functies kunnen geïntegreerd worden:

  • Slow Motion Detection (SMD) staat voor detectie van zelfs de kleinste beweging. Deze extra functie detecteert zelfs een snelheid van 0.03m/s. Deze functie is vooral geschikt voor applicaties in ziekenhuizen, klinieken en verzorgingstehuizen.
  • Cross traffink masking detecteert naast mensen die naar de deur toe lopen ook mensen die slechts langs de deur lopen. Na detectie bepaalt de bewegingsmelder of de deur open moet gaan of gesloten kan blijven. De deur opent namelijk enkel bij personen die naar de deur toelopen en niet bij voorbijgangers en is op deze manier energiebesparend.

De ArtMotion 2 kan in iedere gewenste RAL-kleur geleverd worden. Of laat, voor een grotere herkenbaarheid, uw logo aan de voorkant printen. Ook bij een afname van kleine hoeveelheden zijn deze custom solutions mogelijk. 

 

Download de brochure (PDF) Stel uw vraag

close-video-button