23/10/2017

Schakellijst met 'Chamber Height Reduction Effect'

Bircher Reglomat schakellijsten

BBC Bircher smart access heeft twee nieuwe profielen toegevoegd aan de S-Line serie: EPE016/026A0T en EPE016/026J2T. Uniek aan deze profielen is het Chamber Height Reduction Effect. Lees meer over schakellijsten en schakelprofielen. 

 

Stel uw eigen veiligheidsprofiel samen Stel uw vraag over schakellijsten


Kortere responstijd

Bij de twee nieuwe types de zorgen de positie van de schakelkamer en het gepatenteerde Chamber Height Reduction Effect voor een makkelijke invoering van het profiel in de rail. Zodra u het profiel parallel in de rail klikt, neemt de kamerhoogte millimeters af, waardoor de responstijd vermindert.

 Bircher Reglomat schakelstrip

De schakelstrip bevindt zich hoog in het profiel. Hierdoor is minder kracht nodig om een schakelaar te activeren en dus de sluitingsprocedure te stoppen. Slechts 55 N aan kracht en 3 mm aan indrukweg is voldoende om de veiligheidsrand te activeren.


Uitgebreide accessoires

Bircher Reglomat afsluitkapDe profielen bevatten niet alleen de bijpassende AP-G2 aluminium rail, maar ook twee PVC-rails, die een lichter alternatief zijn voor de klassieke aluminium versie. Bovendien is de PP-G3 plastic rail uitgerust met een extra T-voet om de veiligheidsrand in een bestaande C-groef te plaatsen. Dit betekent dat niet-schakelende afdichtingsprofielen - bijvoorbeeld op rolluiken of lichte rolpoorten - gemonteerd kunnen worden met een veiligheidsrand die de primaire sluitrand van de rolpoort of het rolluik beschermt.

De nieuwe flexibele EN-C26 afsluitkap kan in een paar eenvoudige stappen aan het nieuwe profiel worden gezet. De afsluitkap is voorzien van trekpennen, waardoor deze op het ingesloten profiel kan worden gelijmd of vastgeschroefd. De aluminium of plastic rail is volledig bedekt met behulp van het zijdelingse bevestigingsprincipe, wat zorgt voor een uniforme uitstraling.

 

close-video-button