31/01/2022

fortop nieuwe distributeur van Basler in de Benelux

Per 1 Januari 2022 is fortop automation & energy control distributeur van Basler.

Het Duitse Basler ontwikkeld componenten voor computer vision toepassingen die het leven gemakkelijker maken, processen soepeler en systemen efficiënter - of het nu gaat om fabrieksautomatisering, geneeskunde, transport, verkeer en logistiek of de detailhandel.

Basler heeft een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen, kantoren en distributeurs om ervoor te zorgen dat Basler-klanten altijd een goed geïnformeerde contactpersoon in hun buurt hebben. Fortop mag zich vanaf januari bij deze groep scharen als distributeur voor de Benelux. De beide product portfolio’s sluiten perfect bij elkaar aan en de samenwerking tussen Basler is een logisch gevolg van de hoge kwaliteitseisen die beide partijen stellen.

Harmen Sikkema, algemeen directeur van fortop zegt over de nieuwe samenwerking: “We zijn erg verheugd over de samenwerking met Basler. De producten van Basler zijn een perfecte aanvulling voor fortop, en daarmee onze klanten. Het Basler leveringsprogramma sluit naadloos aan op onze doelgroepen”.

Cor Valk, Business Development Manager for Benelux vult daarbij aan: “De directie van fortop heeft ons laten zien dat het bedrijf alle facetten waar wij waarde aan hechten - van marketing tot logistiek, van sales tot technische support - beheerst. Het geeft ons veel vertrouwen dat fortop bewezen heeft een professionele partner voor haar leveranciers te zijn. Fortop beschikt over professionele trainingsruimtes én de kennis om productgerichte trainingen te geven. Een ander groot voordeel is dat onze portfolio’s perfect op elkaar aansluiten.”

Over Basler

Basler biedt een ruime keuze aan industriële en netwerkcamera's en accessoires voor toepassingen in de fabrieksautomatisering, verkeerssystemen, de detailhandel en de medische & biowetenschappen. Basler ‘s uitgebreide ervaring op het gebied van camera ontwerp en camera productie wordt weerspiegeld in de hoge beeldkwaliteit van onze area scan, line scan en netwerk camera's, evenals Power Packs. Alle camera's worden getest en gekalibreerd om te voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent sterk presteren en betrouwbaar zijn.

 

Bekijk producten van Basler in de webshop Stel uw vraag over Basler

close-video-button