31/10/2023

IT Infra event - FHI

16 november 2023

Op donderdag 16 november 2023, vindt het IT Infra event plaats in het 1931 Congrescentrum te 's-Hertogenbosch. Dit evenement staat in het teken van de nieuwste ontwikkelingen in de datacenterwereld, met thema's als energie, milieu en de toekomst van datacenters. Keynote sprekers en exposanten zullen inspirerende technische lezingen verzorgen. Maar bovenal biedt dit evenement een uitstekende gelegenheid om te netwerken.

Een van de hoogtepunten op dit evenement is de introductie van DCEM 3.9.0, het geïntegreerde datacenter monitoringssysteem van fortop. Dit systeem garandeert efficiëntie en betrouwbaarheid in je datacenter met functies zoals redundantiemonitoring, realtime alarmering, integraal beheer en klant- en rackbeheer. Het is gebaseerd op 20 jaar ervaring en expertise van fortop en kan maar liefst 15.000 objecten in één systeem monitoren.

Wil je de toekomst van geïntegreerde datacenter monitoring ontdekken? Bezoek ons op het IT-infra event in Den Bosch, waar onze specialisten klaarstaan om al je vragen te beantwoorden. Als je op zoek bent naar de volgende stap in efficiënte en betrouwbare datacenter monitoring, dan zien we je graag in Den Bosch!

Informatie

  • Event: IT Infra - FHI 
  • Locatie: 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch 
  • Datum: donderdag 16 november 2023

 

Meld je nu aan en bezoek ons op stand 21! Stel je vraag

close-video-button