18/04/2024

Power Electronics & Energy Storage event.

Power Electronics & Energy Storage event

Dinsdag 28 mei vindt het Power Electronics & Energy Storage event plaats in het 1931 Congrescentrum te 's-Hertogenbosch. Vermogenselektronica en energieopslag staan centraal tijdens dit event wat een combinatie is van twee verschillende events. Een logische keuze omdat deze twee onderwerpen in de toekomst steeds meer met elkaar verweven zullen raken. Om u alvast een kijkje te geven in deze toekomst zullen sprekers en exposanten inspirerende lezingen verzorgen. Uiteraard biedt dit evenement ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken.

Tijdens het event zal Daniel Gottschalk van Schaltbau GmbH, uit naam van fortop, een lezing geven over niet-gasgevulde DC-contactoren. Een actueel onderwerp omdat steeds meer DC-toepassingen betrouwbare en krachtige DC-contactoren vereisen. Tijdens deze lezing ontdekt u alle voordelen van deze DC-contactoren en waarom ze voor maximale veiligheid zorgen voor mens en machine.

Wilt u nu al weten wat de toekomst van vermogenselektronica en energieopslag gaat brengen? Bezoek dan het Power Electronics & Energy Storage event in Den Bosch op 28 mei 2024.

Meer weten over DC-contactoren? Bezoek onze stand!


Informatie:

  • Event: Power Electronics & Energy Storage
  • Locatie: 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch
  • Datum: dinsdag 28 mei 2024

 

Meld u nu gratis aan!Stel uw vraag

close-video-button