Peter Herremans | sales manager

Ervaring met bijna alle elektronische componenten

Afgestudeerd in de richting industriële elektronica met specialisatie meet- en regeltechnieken, ging ik al snel aan de slag bij een productiebedrijf waar ik de verantwoordelijkheid kreeg om de geautomatiseerde lijnen te updaten en verbeteren. Deze ervaring bracht me in contact met bijna alle elektronische componenten die in machines te vinden zijn.

Toen ik de kans kreeg om bij een bedrijf te gaan werken dat deze componenten in de markt zette, was ik snel overtuigd om de stap te zetten naar een commerciële functie. Dit heeft geleid tot de oprichting van mijn eigen bedrijf PH Systems eind jaren negentig. Toen ik in 2006 werd ik gecontacteerd door fortop om samen te werken, zag ik het voordeel van schaalvergroting wat uiteindelijk tot gevolg heeft gehad dat de beide bedrijven fuseerden tot het hedendaagse fortop bvba. Voor dit bedrijf heb ik de dagelijkse leiding.

Op vrije dagen haal ik de mountainbike al eens boven of ga ik hardlopen. Op minder sportieve dagen kan ik genieten van een motoruitstap met vrienden.


Neem contact op met Peter
phs@fortop.be
+32 (0)2 3314116
LinkedIn


Peter Herremans | sales manager

close-video-button