Pieter-Jan Bernaerts | account manager

Gebeten door techniek

Sinds mijn middelbareschooltijd ben ik al gebeten door techniek. Daarom ging ik Elektro-Mechanica studeren in Sint-Katelijne-Waver. Tijdens deze opleiding kwam ik op mijn stage plaats in contact met technisch-commerciële profielen. Na mijn bacheloropleiding ging ik naar Gent om er een postgraduaat Sales & Business development volgen. In deze opleiding liep ik Jitse tegen het lijf. Toen hij me vertelde dat ze nog op zoek waren naar een collega, was ik meteen enthousiast om het fortop-team te versterken!

Als eindwerk voor mijn bachelor opleiding had ik de opdracht om een controlesysteem voor paletafmetingen te vernieuwen en verbeteren. Hier leerde ik dat de meest voordehandliggende oplossing maar zelden de beste is. Ik stelde mezelf voor een uitdaging om telkens opnieuw op zoek te gaan naar een efficiëntere manier om zo nog meer storingen te vermijden. Dit is ook de meerwaarde die ik onze klanten wil bieden, onder het motto het kan altijd beter!

In mijn zomerse vrije tijd trek ik al eens mijn loopschoenen aan of ben ik te vinden bij mijn vrienden. In de winter hou ik ervan om in de bergen op latten te staan en te genieten van de zon, sneeuw en après-ski.  


Neem contact op met Pieter
-Jan
pbs@fortop.be

+32 (0)2 3314116
LinkedIn


Pieter-Jan Bernaerts | account manager

close-video-button