Locatie: fortop België

Accountmanager energy control België 

Datacenters, ziekenhuizen en procesindustrieën streven naar 100% uptime en willen besparen op het stroomverbruik. Dit zijn voorbeelden van klantengroepen die wij daarbij helpen met onze producten, monitoringsoftware en de bijbehorende kennis.

Naast het energieverbruik maken we ook de kwaliteit van spanning en stroom (power quality) inzichtelijk en kunnen we deze verbeteren. Hiermee reduceren we het energieverbruik, de onderhoudskosten en de kans op uitval.

Inmiddels zijn we leidend in ons marktsegment en hebben we een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd.

Duurzame elektrische energie wordt door de energietransitie steeds belangrijker. Hierdoor groeit de vraag naar onze producten en dienstverlening sterk. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe accountmanager energy control voor België die onze klantportefeuille daar verder uitbouwt

Account manager energy control

Je komt in een team met een duidelijke propositie naar de markt. Er ligt een goed voorbereid en onderbouwt verhaal waarmee je potentiëlen in Vlaanderen en Wallonië kunt benaderen. Uiteraard krijg je diverse hulpmiddelen om je tijdens gesprekken te ondersteunen.

We hebben een voortdurende stroom aan marketingactiviteiten zoals webinars, workshops, whitepapers en gerichte e-mails waarin we onze kennis delen. Hierdoor hebben we een database met interessante leads opgebouwd.

Waar jij energie van krijgt is het commerciële spel: het vinden van potentiële klanten, contact leggen en uiteindelijk de verkoop afsluiten. Je weet tijdens klantbezoeken de interesse te wekken voor onze producten en software.

Sommige trajecten hebben een wat langere doorlooptijd. Dat komt doordat het vaak grote investeringen zijn voor de klant, dat er testfases doorlopen moeten worden of  langere beslislijnen zijn bij grote organisaties.  In de tussentijd onderhoud jij het contact en durf jij de klant – gedoseerd – in beweging te houden.

Technisch hoef je niet alles te weten van de power quality producten en de software. Voor metingen bij de klant en technisch advies in de diepte kun je bouwen op zeer capabele collega’s. Affiniteit met energie techniek  is wel nodig. Je moet er immers enthousiast over kunnen vertellen en er graag meer over willen leren.

Je past bij fortop omdat je klanten echt wilt helpen. Je houdt van samenwerken, scoren met het team en fair play. Je gaat – net als wij – voor een lange termijn relatie met de klant.

Je werkt vanuit ons kantoor in Huizingen en vanuit huis. In Huizingen tref je je collega’s Peter en Pieter-Jan. Idealiter woon je in Vlaams-Brabant.

Wij bieden jou:

 • Fulltime dienstverband van 40 uur per week
 • Een marktconform salaris
 • Extra legale voordelen, 32 vakantiedagen per jaar
 • Auto van de zaak (met tankpas), die je ook privé mag gebruiken.
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • De ruimte en tijd om te leren. Waarbij fouten maken mag
 • Smartphone + Laptop
 • Een werkomgeving waarin mensen betrokken zijn bij elkaar, elkaar helpen en elkaar scherp houden.

Jij brengt ons:

 • Passie voor het sales vak. Je loopt al een paar jaar mee, waardoor je hebt ontdekt dat dit werk echt bij jou past.
 • Bachelor werk- en denkniveau
 • Affiniteit met elektrotechniek en energie techniek. Bij voorkeur heb je een elektro technische opleiding gedaan
 • Een prettige collega, die het leuk vindt om samen met anderen onze klanten te helpen.
 • Openheid om zelf te leren, collega’s beter te maken en je eigen ideeën te delen

Hier kom je te werken:

fortop automation en energy control is importeur van kwalitatief hoogwaardige merken op het gebied van automation (machineveiligheid, vision, schakelaars en sensoren, verbindingstechniek, besturingstechniek, signaleringstechniek en human machine interface) en energy control (meettechniek, power monitoring en power quality solutions). Dat doen we exclusief voor de  Nederland, België  en UK. We hebben een eigen software- en support afdeling. die jou ondersteunen bij klantvragen.

Om de markt goed te kunnen bedienen hebben we  teams in Nederland en in Engeland. Onze basis is in Zwartsluis. Voor België werken we vanuit ons kantoor in Huizingen.

Binnen fortop zijn we gek op techniek. We gebruiken moderne middelen om slim te kunnen werken. Bovendien zijn we gek op mensen. We vinden het belangrijk dat iedereen werk doet wat past bij ieders kwaliteiten en belangstelling. Wij geloven dat je hierdoor op een fijne manier het beste uit jezelf kunt halen. En daar hebben wij als team fortop natuurlijk ook baat bij. Uiteraard faciliteren wij jouw ontwikkeling.

Het woord team staat meerdere keren in deze tekst omdat dat heel belangrijk voor ons is. Ons mooie bedrijf verder succesvol uitbouwen doen we tenslotte samen.

Wil je meer weten over wat je gaat doen en wat je van ons mag verwachten  neem dan contact op met Peter Herremans. Hij is salesmanager in België  te bereiken via tel. 02 - 33 14 116 of mail phs@fortop.be

Ben je zo enthousiast dat je meteen een afspraak wilt maken, dan kun je bellen met onze werving en selectiepartner ASAP Sophie Van De Velde 03 203 5972. Solliciteren kan via deze link Account Manager Automation | Asap

close-video-button