Van standaard tot op maat gemaakte oplossing

Solutions van fortop

Fortop verkoopt producten. Dat doen we op de fortop-manier. Wat dat betekent? We doen meer dan u de inkooporder en factuur sturen. We denken met u mee. Is dit wel de beste oplossing? Is een ander product niet een beter alternatief in uw situatie? Of moet er een product toegevoegd worden, waardoor het hele proces beter tot uiting komt?

De best passende oplossing

U kunt ook gebruik maken van onze diensten. Dat kan gaan om ondersteuning bij de installatie van een meter, of een project van A tot Z. We doen onderzoek, geven advies, begeleiden trajecten en rapporteren. We helpen u met de inbedrijfstelling en bieden support als u er even niet uitkomt.

Automation solutions | fortop
Automation solutions | Fortop

Automation solutions

Van standaard tot custom made solution

Om u de best passende oplossing te kunnen bieden, denken we met u mee. Voldoet een standaard product niet in uw situatie? Dan bekijken we samen wat er nodig is om wel tot een goede oplossing te komen. Als dat betekent dat een product op maat gemaakt moet worden, dan zetten wij ons daarvoor in. In sommige gevallen nemen we zelfs de technische specialisten van onze leveranciers mee naar uw werkomgeving, zodat zij perfect kunnen inspelen op de situatie.

Energy control solutions

Combineren van producten, knowledge en software

Een product is in veel gevallen slechts een onderdeel van uw oplossing. Het juist installeren en afstellen van producten in kritische omgevingen is in veel gevallen complex en in elk geval anders.

Door zowel de producten, knowledge, als de software te leveren, loopt de klant minder risico op storingen in de communicatie tussen de producten. Voor fortop betekent dit een grote betrokkenheid bij de klant. We voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor het leveren van de juiste producten, maar ook dat u over de kennis beschikt om de producten juist te gebruiken. Door informatieve workshops dragen we onze knowledge over.

Lees meer over energiebeheer en Power Quality

Energy control solutions | fortop

branches

Fortop is actief in veel branches. Van ziekenhuizen en machinebouwers tot de grootste datacenters, vliegvelden en voetbalstadions ter wereld.

Lees meer

Merken

Wij werken intensief samen met onze leveranciers. Stuk voor stuk familiebedrijven met jarenlange ervaring, die alleen maar A-producten ontwikkelen.

Lees meer

Producten

Met meer dan 30.000 producten in ons assortiment bieden we uitkomsten voor ieder type situatie en voor verschillende toepassingsgebieden.

Lees meer

Klant in de spotlight

Fortop zoekt altijd naar de beste oplossing voor haar opdrachtgevers. Wij bieden onze oplossingen en kennis en leren daarnaast van de ervaring van onze klanten.

Lees meer

close-video-button