Beijer Electronics

Beijer Electronics is leverancier en specialist op het gebied van touchspanels voor Human Machine Interfaces (HMI) voor automatisering en datacommunicatie. Met de touchpanels is het mogelijk personen te integreren in automatiseringstaken. Met behulp van gebruikersinput wordt er door mens gecommuniceerd met machine. Het is hierdoor mogelijk functies te controleren, monitoren en optimaliseren.

Assortiment van Beijer Electronics: 

 

Bekijk Beijer electronics producten Stel uw vraag

Logo Beijer Electronics

Beijer Electronics

Beijer Electronics X2-serie

De Beijer Electronics X2-serie is een unieke serie operator panels. Samen met de ondersteunende softwaretools iX Developer en WARP Engineering Studio biedt de X2-serie een geïntergeerde HMI-oplossing. De Beijer Electronics X2 base is een standaard HMI met functionaliteiten uit de X-serie.

Voor speciale omgevingen heeft de Beijer Electronics X2-serie een extreme-versie voor extreme omstandigheden zoals temperatuur en een marine-serie voor marine & offshore applicaties. De X2 pro is een high performance HMI voor alle automatiseringsbehoeftes. Lees meer over operator panels.

 

Bekijk Beijer Electronics X2 operator panels in de webshop

X2 Operator Panels - Beijer Electronics

X2-serie Operator Panels van Beijer Electronics. Sterk. Stijlvol. Smart

HTML5-webinhoud weergeven met X2 Web

De X2 Web HMI's binnen de X2 Pro en X2 Extreme-series zijn perfect voor bedrijven en gebruikers die HTML5-webtechnologieën willen gebruiken in industriële of maritieme omgevingen. De X2-web-HMI's bieden visualisatie van webpagina's met Chromium Kiosk-modus via HTML5.

 

Lees meer over de X2 web HMI's met HTML5

X2 web HMI met HMTL5 functionaliteit - Beijer Electronics
Cloud software voor operator panels - Beijer Electronics

Cloud dashboard voor operator panels

Als u een machinebouwer of een leverancier van technische apparatuur bent, draait uw bedrijf op gegevens. De X2 HMI's en BoX2 protocol converters van Beijer Electronics zijn nu standaard gereed voor IIoT.

acirro+ IIoT-platform

Stel eenvoudig een veilige cloudverbinding in en begin met het verplaatsen van machinegegevens naar de cloud met behulp van het acirro+ IIoT-platform van Beijer. Het bekijken van machinegegevens in visuele dashboards geeft u overzicht en biedt inzichten om de werking van uw machine te stroomlijnen en verbeteren.

 

Lees meer over acirro+ cloud dashboard voor operator panels

Krijg inzichten uit de cloud met acirro+ van Beijer Electronics

Protocol Converters - BoX2 - Beijer Electronics

Beijer Electronics BoX2

BoX2 is een serie protocol converters, IoT gateways en edge controllers die slim communiceren mogelijk maakt. Met de Beijer Electronics BoX2 protocol converters is het mogelijk gegevens te delen tussen PLC's van verschillende merken en deze vervolgens op te slaan in de cloud.

IoT-oplossing via dashboard

De protocol converters bieden IoT-oplossingen die gepresenteerd kunnen worden via dashboards op mobiele apparaten via HTML5. Lees meer over protocol converters.

 

Bekijk Beijer Electronics BoX2 protocol converters

BoX2-serie Protocol Converters - Slimme connectiviteit, Slimmere functies - Beijer Electronics

Remote I/O voor complete besturing - Beijer Electronics

Remote I/O voor complete besturing - Beijer Electronics

De G-serie remote I/O is een perfecte aanvulling op de Beijer Electronics producten die gebaseerd zijn op open systeemoplossingen met gedeelde moderne gebruiksvriendelijke software. Met WARP Engineering Studio, iX HMI-software en de CODESYS programmeertool, kunt u met alle onderdelen slimme oplossingen realiseren doordat ze perfect samenwerken. 

Op maat te configureren

De remote I/O's zijn exact op maat te configureren naar het aantal I/O wat precies past bij uw installatie. Bepaal uit welke specificaties en IO-signalen uw installatie bestaat en maak een keuze tussen een netwerk adapter met of zonder CODESYS PLC functionaliteit. Lees meer over remote I/O.

 

Bekijk remote I/O voor complete besturing in de webshop

Industriële Panel PC's - C2-serie - Beijer Electronics

De industriële panel PC's van Beijer Electronics zijn verkrijgbaar in de voordelige C2 base versies en in de krachtige C2 pro versies. Beide modellen hebben geen ventilator, een laag stroomverbruik, Intel CPU's en PCAP multitouch van de 7e generatie. Beide modellen kunnen optioneel voorzien worden van iX HMI runtime software. Lees meer over industriële panel PC's van Beijer Electronics.

Eigenschappen C2-serie panel PC's:

  • Industrie 4.0-gereed met GB Ethernet
  • Industriële kwaliteit: schok- en trillingsbestendig
  • Toepasbaar in o.a. machines, gebouwautomatisering, water en afvalwater, infrastructuur
  • Toegankelijk voor software van derden, zoals SCADA, Soft Control, Office, etc.
  • Krasbestendige PCAP door glazen front
  • Laag stroomverbruik met mobiele processors
  • Geen ventilator dus geen bewegende delen

 

Bekijk industriële panel PC's in de webshop

Industriële panel PC's - Beijer Electronics
Nexto Xpress - Compacte controller - Beijer Electronics

Compacte controller - Nexto Xpress - Beijer Electronics

De Nexto Xpress is een compacte controller van Beijer Electronics. Door de OPC UA-interface zijn Industry 4.0-toepassingen mogelijk wat zorgt voor een effectieve communicatie en interactie met andere systemen. 

CODESYS 

Nexto Xpress-applicaties worden gemaakt met behulp van CODESYS, de toonaangevende hardware-onafhankelijke IEC 61131-3 ontwikkeltool die alle IEC 61131-3 programmeertalen ondersteunt. Bovendien maakt de BCS-XP340 HTML5-visualisatie op externe apparaten mogelijk via de geïntegreerde WebVisualization-server. Lees meer over Nexto Xpress controller

 

Bekijk Nexto Xpress controller in de webshop

Workshop Human Machine Interface

Dankzij Human Machine Interface (HMI’s) kunt u machines en processen optimaal beheren. Een HMI-specialist van Beijer Electronics legt u in deze workshop de belangrijkste technieken achter HMI’s uit. U komt alles te weten over de ontwikkeling van operator panels en de bijbehorende IX Developer Software. En hoe deze te configureren en programmeren. U zult merken: in de interactie tussen mens en machine is alles mogelijk.

 

Meld u aan voor de workshop

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

26/11/2018
Automation

Zo zet u uw E1000-serie eenvoudig om naar iX-serie

Zo zet u uw E1000-serie eenvoudig om naar X2-serie De EXTER / E1000-bedieningspanelen van Beijer Electronics worden na 2018 niet meer geproduceerd. Waarom dat is en hoe u uw bestaande applicaties soepel om kunt zetten naar de nieuwe iX-visualisatiesoftware en de nieuwe generatie HMI's uit de X2-s...

Lees meer

Het complexe eenvoudig maken - Beijer Electronics

close-video-button