Fortop projects energie analyse- en rapportagesoftware

Onder de naam fortop projects maakt fortop analyse- en rapportagesoftware. Fortop projects beschikt over breed pakket aan oplossingen voor ziekenhuizen, datacenters, netbeheerders en industrie. Fortop projects is marktleider op het gebied van dataverzameling van energiemeters binnen de Nederlandse datacenters en heeft een bewezen track record voor de acquisitie, verwerking en bewaking van meer dan 8000 energiemeters.

Officieel werd fortop projects opgericht in 2013. In de praktijk ontwikkelt fortop al langere tijd analyse- en rapportage software. Fortop projects telt vier werknemers.

 

Stel uw vraag aan fortop projects

fortop projects logo | fortop
Janitza apps - fortop

Voeg functionaliteit toe aan uw Janitza analyser

Maak een Power Quality Watchdog -volgens de EN50160 en IEC61000-2-4 normen- of een webbased meetwaardenmonitor voor historische en actuele meetwaarden van uw Janitza analyser. De apps werken zeer intuïtief, zodat zelfs gebruikers zonder technische achtergrond kunnen werken met de apps.

Lees meer over Janitza Apps

24/7 inzicht in uw installatie

DCEM energiemonitoring

DCEM helpt u bij het verlagen van uw energieverbruik door inzicht in real-time en historische verbruikswaarden. Door de integratie van power quality management wordt een bijdrage geleverd aan de verlaging van onderhoudskosten, productieverliezen, uitval van de installatie en het blindvermogen.

Lees meer over energiemanagementsoftware

Fortop projects | DCEM | Energiemanagementsoftware

close-video-button