04/08/2019

Een ontzettend luidruchtige meertonige toeter

ASML - signaalhoorn van Auer Signal

Een ontzettend luidruchtige toeter. Dat is de ASML. De nieuwe 120dB(A) producerende multi-toon signaalhoorn van Auer Signal maakt net zoveel lawaai als een rockconcert en dat maakt hem perfect geschikt voor buitenapplicaties in bijvoorbeeld de maritieme sector.

IP66 beschermingsgraad

Dat de ASML echt tot zijn recht komt in weer en wind, blijkt wel uit de IP66-beschermingsgraad en doordat de signaalhoorn bestand is tegen temperaturen van -40 °C tot +70 °C.

120dB(A) geluidsdruk

De 120dB(A) geluidsdruk kan daarnaast eenvoudig middels een potmeter teruggeschroefd worden wanneer deze te luid is. Daarnaast is het mogelijk om zowel de snelheid als de frequentie van de 16 verschillende soorten tonen aan te passen. De keuze voor de toon wordt eenvoudigweg gemaakt door terminals wel of niet te bedraden.

De signaalhoorn is uitgerust met een stevige montagebeugel die vervaardigd is uit het hetzelfde stevige polycarbonaat als de complete behuizing. De Auer ASML wordt standaard geleverd met een robuuste wartel, wat het een plug-and-play oplossing maakt. Bekijk de montage-instructies.

 

Bekijk akoestische signaleringen in de webshop Stel uw vraag over signaleringstechniek

close-video-button