30/09/2016

Fortop ESCHA distrubiteur Nederland, België en UK

ESCHA nieuwe toeleverancier fortop
De Duitse connector- en behuizingfabrikant ontwikkelt al ruim dertig jaar oplossingen voor de automatiseringstechniek en de machine- en installatiebouw. Fortop brengt het gehele productportfolio van ESCHA, zowel de standaardoplossingen als de custom-made producten in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk op de markt.

Wereldwijd netwerk
ESCHA ontwikkelt en produceert haar producten in Duitsland. Wereldwijd werken ongeveer 600 mensen voor ESCHA. Samen genereren zij een jaarlijkse omzet van ca. € 55 miljoen. Door ESCHA haar wereldwijde distributienetwerk en productiefaciliteiten in Europa, Amerika en Azië, garanderen zij wereldwijd consistent product, kwaliteit en dienstverlening.

Connectiviteitsoplossingen op maat
Met ESCHA vullen we ons productportfolio op de juiste plek in de markt aan. ESCHA produceert dagelijks op maat gemaakte klantspecifieke oplossingen. Veel van onze klanten zijn regelmatig op zoek naar individuele connectiviteit voor hun specifieke toepassingen. ESCHA is een A-producent van connectoren en behuizingen en heeft een uitgebreid portfolio met hoogwaardige en betrouwbare round connectors en maatoplossingen die een perfecte aanvulling zijn op het aanbod. We zijn onder de indruk van de mogelijkheden van ESCHA en kijken er naar uit onze klanten te bedienen met de producten van ESCHA.

Ralf Rodert, Sales Manager bij ESCHA: "We zijn blij met fortop als sales partner voor Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Het is een bedrijf met dezelfde kernwaarden als ESCHA: enthousiasme voor techniek, focus op hoogwaardige producten en oplossingen en veel nadruk op details." Hij voegt eraan toe: "forTop is al zestien jaar actief in de markt, heeft een groot netwerk én beschikt over relevante ervaring in de industrie. Samen met fortop gaan we de aanwezigheid van ESCHA op de markt vergroten en veroveren." Bekijk producten van ESCHA.

 

ESCHA datakabels  ESCHA sensor en actuatorkabels  ESCHA Power kabels ESCHA M12 Power

close-video-button