25/11/2020

Het voordelige alternatief voor roestvrijstaal: M12 kunststof kartelmoeren


ESCHA ontwikkelde recent extreem robuuste kunststof kartelmoeren voor veeleisende toepassingen in transportmiddelen of landbouwvoertuigen. Ze zijn beschikbaar in vier kleuren.

Kunststof kartelmoeren hebben een onderscheidend voordeel ten opzichte van roestvrijstalen kartelmoeren: ze zijn een kosteneffectief, maar zeker geen goedkoop alternatief. Door hoogwaardige kunststoffen zijn ze media- en temperatuurbestendig en perfect geschikt voor toepassingen op het gebied van mobiele applicaties.

Extreme omgevingen

In deze omgeving moeten connectoren bestand zijn tegen schoonmaken met hoge waterdruk, modder en olie en moeten bestand zijn tegen extreme temperaturen in de zomer en winter. Deze kunststof connectoren van ESCHA kunnen eenvoudig worden gereinigd en zijn bestand tegen temperaturen van -30 °C tot + 90 °C. Bovendien voorkomen UV-stabilisatoren dat ze poreus of ruw worden.

 

Bekijk de plastic nut connectoren in de webshop Stel uw vraag over plastic kartelmoeren


Minder montagefouten door verschillende kleuren

De kunststof kartelmoeren zijn verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, grijs, rood en blauw. Hierdoor kunt u connectoren gemakkelijk markeren, matchen en differentiëren. Dit verbetert de herkenbaarheid en voorkomt mismatching tijdens de montage in de applicatie.

Door hun unieke ontwerp kunt u de plastic borgmoeren zowel met de hand als met een moersleutel vastdraaien. Daarnaast voldoen ze aan de norm IEC 61076-2-101 en hebben ze een beschermingsgraad van IP67/68.

Meer kabels en connectoren

close-video-button