07/07/2021

8-polige M8-connector - compact design met grote prestaties

M8 conncector - 8 polig - ESCHA

Omdat sensoren steeds complexer en compacter worden, neemt de informatiedichtheid die moet worden overgedragen voortdurend toe. Dit vraagt om connectiviteit die tegelijkertijd compact én meerpolig is. Daarom breidt ESCHA zijn M8-connectorprogramma met 8-polige varianten. De 8-polige M8-connectoren zijn beschikbaar met open kabeluiteinde of als verbindingskabel en bijpassende chassisdelen.

Twee kabelkwaliteiten

Als gebruiker heeft u de keuze uit 2 kabelkwaliteiten. Een PUR-kabel (S370) en een PVC-kabel (P00). Dankzij een aansluitdoorsnede tot 0,25 mm² hebben de M8-connectoren met acht polen een laag spanningsverlies. Beide kabelkwaliteiten voldoen aan de eisen van de automatiseringsindustrie. Lees meer over sensor- en actuatorkabels.

Breed scala van toepassingen

De nieuwe M8-connectoren voldoen aan de IEC 61076-2-104. Ze zijn stof- en waterdicht volgens beschermingsklasse IP65, IP67 en IP68 en kunnen zonder problemen worden gebruikt in omgevingen met temperaturen tussen -30°C tot +90°C.

Verschillende varianten 8-polige M8-connectoren

De 8-polige M8-connectoren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals rechte en haakse connectoren in male of female uitvoering, met open kabeluiteindeof verbindingskabel in verschillende standaardlengtes of in een klantspecifieke lengte (custom made).

Kenmerken 8-polige M8-connectoren:

  • 8 polen voor hoogst mogelijke informatiedichtheid
  • single-ended- en double-ended connectoren
  • 2 kabel kwaliteiten; PUR en PVC
  • Beschermingsklasse IP65, IP67 en IP68
  • Temperatuurbereik: -30°C tot +90°C
  • Rechte en haakse connectoren in male of femail uitvoering

 

Stel uw vraag over escha

close-video-button