26/03/2019

Modulair connectorsysteem met meer dan vijftig modules!

MIXO-serie industrie connectoren - ILMEMIXO-serie van ILME

De MIXO-serie van ILME is een modulair connectorsysteem met meer dan vijftig modules, waarmee met de standaard behuizingen van ILME een connector op maat samengesteld kan worden.

De modules worden naast elkaar geplaatst en worden als één contactblok in een standaard metalen frame geplaatst. Nadat de modules zijn geplaatst en vergrendeld met een speciale strip, kan de connector in de behuizing worden geplaatst.

 

Bekijk MIXO-serie connectoren in de webshop


Veel configuratiemogelijkheden

MIXO is een open connectorsysteem met heel veel configuratiemogelijkheden. Hierdoor kan de connector aangepast worden naar behoefte van de gebruiker. Er zijn verschillende modules beschikbaar: elektrisch vermogen, gegevensoverdracht, glasvezel of lucht. Het programma wordt continu uitgebreid, waardoor er steeds meer configuraties mogelijk zijn. Lees meer over (modulaire) industriële connectoren.


Video - ILME MIXO modular inserts


 


Stel uw eigen connector samen 

MIXO binnenwerk - Industrie connector - ILME

Met de modulaire MIXO binnenwerken van ILME bent u in staat om uw eigen connector samen te stellen. ILME heeft een online configurator om u te helpen bij het samenstellen van de connector. 

Modulair binnenwerk 

Het binnenwerk van de modulaire MIXO connector bestaat uit een male of female frame. Het frame heeft een maximum van 6 modules. Voeding en datacontacten hebben een range van 4A tot 200A. Aansluitmethoden bestaan uit een krimp of veerklem. Voor Coax, glasvezel, Sub-D, USB en RJ45 Ethernet zijn er specifieke modules. De binnendiameter voor pneumatische modules zijn verkrijgbaar vanaf 1,6 mm tot 6 mm en geschikt tot een maximaal 8 bar. De female contacten hebben een geïntegreerde afsluitklep om de pneumatische druk af te sluiten zodra de connector wordt ontkoppeld. De modulaire connector past in een standaard 6-, 10-, 16- of 24-polige behuizing.

Toepassingsgebieden: 

  • Automatiseringsinstallaties
  • Windturbines
  • Spoorwegtoepassingen

 

close-video-button