10/05/2021

PROFINET Robotic ethernetkabel - ESCHAEthernetkabel voor robotapplicaties - "PROFINET Robotic"

Steeds vaker werken robots samen in productieomgevingen. Robotapplicaties kenmerken zich door de vele driedimensionale bewegingen die gemaakt worden. Kabels die worden toegepast in robotapplicaties moeten bestand zijn tegen grote hoeveelheid draaiingen en buigingen. ESCHA brengt de nieuwe Ethernetkabel op de markt onder de naam “PROFINET Robotic”. De PROFINET Robotic Ethernetkabel is bestand tegen meer dan 5 miljoen buig- en draaicycli. Lees meer over datakabels van ESCHA.

 

Stel uw vraag over PROFINET Robotic kabel


Automation line kabels en connectoren - ESCHAVerbindingstechniek in de automotive-industrie

Carrosseriebouw en voertuigassemblage stellen verschillende eisen aan connectoren en kabels. Tijdens het assembleren van een auto heb je te maken met draaiingen van kabels en vonken door het lassen. Het automotive-portfolio van ESCHA biedt precies de juiste oplossingen voor deze uitdagingen.

ESCHA biedt kant-en-klare open eind connectoren en verbindingskabels in een M8x1- en M12x1-behuizing voor applicaties rondom het assembleren van voertuigen. De componenten zijn bij uitstek geschikt voor de verschillende eisen in carrosseriebouw en voertuigassemblage. Bijvoorbeeld de nieuwe PUR-kabel met vergrote buitenmantel voor een uitstekende weerstand tegen lasvonken. De UL-goedgekeurde S370-kabel is goed bestand tegen kabelrupsen en torsie.

 

Bekijk Automation line kabels en connectoren in de webshop Stel uw vraag


Automation line kabels en connectoren - ESCHAVeiligheidstoepassingen en accessoires

Voor veiligheidstoepassingen zijn beide varianten verkrijgbaar met een gele kabelmantel en connector. Passende accessoires zoals T-splitters, afdichtdoppen en montageoplossingen vullen het assortiment aan.

Meer kabels en connectoren

close-video-button