20/03/2017

ESCHA en fortop breiden samenwerking uit

"Hup Holland hup!" Met deze titel omschrijft ESCHA het eerste jaar samenwerken met fortop én kondigen zij de uitbreiding van de samenwerking met fortop aan.

We zijn blij dat ESCHA op onze expertise vertrouwt. Nu dus ook officiëel in België en het Verenigd Koninkrijk. We zien deze uitbreiding als een bevestiging van ons werk in Nederland afgelopen jaar en zijn ervan overtuigd dat fortop samen met ESCHA ook op deze twee markten zal slagen.

Ralf Rodert, verantwoordelijk voor de regio, vat het als volgt samen: "Met Fortop hebben we de ideale partner gevonden in Nederland. Al met al was het een goed begin van het distributiepartnerschap. Al in de eerste maanden van onze samenwerking hebben we waardevolle projectbenaderingen gegenereerd en het bedrijf met standaard en speciale verbindingstechnologie is goed begonnen. Het is dus niet meer dan logisch dat we gemeenschappelijke doelen hebben gesteld voor 2017. Allereerst willen we de Nederlandse markt verder ontwikkelen en onze scope verbreden. Fortop biedt de perfecte marktpenetratie. Bovendien willen we succesvolle benaderingen in België en het VK strategisch uitbreiden. Ook in deze landen kunnen we vertrouwen op de bewezen logistiek en ruimtevaart van fortop. "

Lees het originele artikel

close-video-button