AUER SIGNAL - SIGNAALLAMPEN EN ZOEMERS VOOR INDUSTRIE

Auer Signal is technologische leider op het gebied van optische- en akoestische signaalapparaten zoals signaaltorens, signaallampen, zoemers, hoorns en sirenes. De producten van Auer Signal bieden oplossing bij het waarschuwen, beschermen en begeleiden van mensen in een moderne industriële omgeving bij gevaar of calamiteit.

Technologische leider

Auer Signal werd in 1910 opgericht in Wenen, Oostenrijk. Sindsdien heeft Auer Signal zich ontwikkelt tot technologische leider op het gebied van signaalapparatuur.

 

Bekijk Auer Signal productenStel uw vraag over Auer Signal

Logo Auer Signal - fortop
Signaaltorens en signaalzuilen ECOmodul - Auer Signal

Auer Signal - Modulaire signaaltorens met LED

Wilt u de status van een specifieke machine van een afstand kunnen zien of horen? Maak dan gebruik van een modulaire signaaltoren. De ECOmodul van Auer Signal heeft veel verschillende opties en montagemogelijkheden, zodat u exact de signaaltoren kunt samenstellen zoals u hem wenst.

ECOmodul Auer Signal

De ECOmodul van Auer Signal maakt gebruik van een zeer heldere LED-technologie, waardoor het signaal nog beter zichtbaar is. Het aansluiten is eenvoudig, namelijk via veerdruk of push-in technologie. Ontwikkeld en gebouwd voor vele jaren probleemloos gebruik in de industrie. Lees meer over signaaltoren van Auer Signal.

De Auer Signal ECOmodul signaaltorens zijn beschikbaar in verschillende diameters: 40 mm, 60 mm en 70 mm. 

 

diameter: 40 mm diameter: 60 mm diameter: 70 mm

Hoogste standaard op internationale signaleringsmarkt - Auer Signal

De serie T (ø 75 mm) en U (ø 60 mm) signaallampen van Auer Signal zijn in meerdere varianten leverbaar als opbouw- en paneelmontage versie. Ook optische, akoestische en optisch-akoestische modellen zijn van het T-model beschikbaar.

Auer Signal voor extreme applicaties

Met deze uitbreiding van het programma heeft Auer Signal de juiste signaleringen voor extreme en veeleisende applicaties. Een temperatuur bereik van -30°C tot +60°C, een afdichting van IP66 en een slagvastheid tot IK10 zijn voorbeelden van het uiterst robuuste ontwerp. Lees meer over signaallampen van Auer Signal

 

Bekijk optische signalisatie van Auer Signal

T-serie signaallampen - Auer Signal
Signaaltoren Modul Perfect 70 - PC7 - Auer Signal

Hoogste signaaltoren - Modul Perfect PC7 - Auer Signal

De PC7 is de hoogste en meest veelzijdige signaaltoren van Auer Signal met zeven posities. De PC7 van Auer Signal is 13 keer helderder dan het vorige model. De bovenste module is zelfs helderder dan de standaard lichtmodules en heeft een uitgebreid, hemisferisch signaaleffect. 

Multi-kleurenmodule

7 kleuren kunnen extern worden geschakeld in de LED-multi-kleurenmodule: rood, geel, groen, blauw, transparant, magenta en turqoise. Dankzij binaire schakeling kunnen 4 extra modules worden gebruikt naast een multi-kleurenmodule. Lees meer over de Modul Perfect PC7 van Auer Signal.

 

Bekijk signaaltoren Modul Perfect 70 - PC7

Signaaltoren voor wandmontage met 180° kijkhoek - Auer signal

De modulaire signaaltoren Half Dome voor wandmontage van Auer Signal is een signaaltoren voor installatie op muren of direct op de machine.

Zes modules

De modulaire signaaltoren heeft een maximum van zes modules, vijf LES-modules en één zoemer. 

Lees meer over de modulaire signaaltoren Half Dome van Auer Signal

Modulaire signaaltoren Half Dome - Auer Signal
Ex proof visuele signalering - Auer Signal

Ex-proof visuele signaleringen - Auer Signal

Auer Signal Ex proof signeleringstechniek. Gebouwd voor gebruik in de chemische industrie, raffinaderijen olieriggen of in scheeps- en vliegtuigbouw. De Ex-signaleringsapparatuur van Auer Signal zijn onderhoudsvrij en hebben geen onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

Verschillende kleuren

De ATEX signaallampen van Auer Signal zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: oranje, rood, geel, transparant, blauw en groen. 

 

Bekijk ATEX Auer signal signaleringslampen

Akoestische signalering - Auer Signal

Machines moeten van afstand voorzien zijn van signaleringen, zodat zichtbaar is wat de toestand van de machine is. Visuele signaalvoorzieningen moeten voor de gebruiker goed zichtbaar zijn en geluidssignalen moeten goed hoorbaar zijn, rekening houdend met omgevingslawaai. 

Alarm, zoemers, sirenes

Auer Signal biedt een groot assortiment alarmen, zoemers en sirenes aan om de status van de machine van afstand goed hoorbaar te maken. Ook bij brand- en storingsmeldingen biedt de akoestische signaleringsproducten de oplossing. 

 

Bekijk akoestische signaleringstechniek

Akoestische signalering - Auer Signal
Weerbestendige, explosieveilige telefoons - ATEX - Auer Signal

Weerbestendige, explosieveilige telefoons - ATEX -40 °C tot +60 °C

De weerbestendige en explosieveilige telefoons van Auer Signal zijn bestand tegen zware omgevingsomstandigheden. De telefoons zijn bestand tegen temperaturen van -40 °C en +60 °C. De telefoons zijn toe te passen in ATEX zones 1, 2, 21 en 22.

Natte, explosiegevaarlijke omgevingen

Met een afdichtingsgraad van IP67 zijn de telefoons toe te passen in natte en explosiegevaarlijke omgevingen. Binnen het assortiment wordt verschil gemaakt tussen explosieveilige en waterbestendige telefoons. 

 

Bekijk explosieveilige, waterbestendige telefoons

close-video-button