Auer signal - signaallampen en zoemers voor industrie

Auer Signal is technologische leider op het gebied van optische- en akoestische signaalapparaten zoals signaaltorens, signaallampen, zoemers, hoorns en sirenes. De producten van Auer Signal bieden oplossing bij het waarschuwen, beschermen en begeleiden van mensen in een moderne industriële omgeving bij gevaar of calamiteit.

Technologische leider

Auer Signal werd in 1910 opgericht in Wenen, Oostenrijk. Sindsdien heeft Auer Signal zich ontwikkelt tot technologische leider op het gebied van signaalapparatuur.

Varianten signaleringstechniek van Auer Signal: 

 

Bekijk Auer Signal producten in de webshopStel uw vraag

Logo Auer Signal - fortop
Signaaltorens en signaalzuilen ECOmodul - Auer Signal

Auer Signal - Modulaire signaaltorens met LED

Wilt u de status van een specifieke machine van een afstand kunnen zien of horen? Maak dan gebruik van een modulaire signaaltoren. De ECOmodul van Auer Signal heeft veel verschillende opties en montagemogelijkheden, zodat u exact de signaaltoren kunt samenstellen zoals u hem wenst.

ECOmodul Auer Signal

De ECOmodul van Auer Signal maakt gebruik van een zeer heldere LED-technologie, waardoor het signaal nog beter zichtbaar is. Het aansluiten is eenvoudig, namelijk via veerdruk of push-in technologie. Ontwikkeld en gebouwd voor vele jaren probleemloos gebruik in de industrie. Lees meer over signaaltoren van Auer Signal. 

De Auer Signal ECOmodul signaaltorens zijn beschikbaar in verschillende diameters: 40 mm, 60 mm en 70 mm. 

 

diameter: 40 mm diameter: 60 mm diameter: 70 mm

Hoogste standaard op internationale signaleringsmarkt - Auer Signal

De serie T (ø 75 mm) en U (ø 60 mm) signaallampen van Auer Signal zijn in meerdere varianten leverbaar als opbouw- en paneelmontage versie. Ook optische, akoestische en optisch-akoestische modellen zijn van het T-model beschikbaar.

Auer Signal voor extreme applicaties

Met deze uitbreiding van het programma heeft Auer Signal de juiste signaleringen voor extreme en veeleisende applicaties. Een temperatuur bereik van -30°C tot +60°C, een afdichting van IP66 en een slagvastheid tot IK10 zijn voorbeelden van het uiterst robuuste ontwerp. Lees meer over signaallampen van Auer Signal

 

Bekijk signaallampen van Auer Signal in de webshop

T-serie signaallampen - Auer Signal
Akoestische signalering - Auer Signal

Akoestische signalering - Auer Signal

Machines moeten van afstand voorzien zijn van signaleringen, zodat zichtbaar is wat de toestand van de machine is. Visuele signaalvoorzieningen moeten voor de gebruiker goed zichtbaar zijn en geluidssignalen moeten goed hoorbaar zijn, rekening houdend met omgevingslawaai. 

Alarm, zoemers, sirenes

Auer Signal biedt een groot assortiment alarmen, zoemers en sirenes aan om de status van de machine van afstand goed hoorbaar te maken. Ook bij brand- en storingsmeldingen biedt de akoestische signaleringsproducten de oplossing. 

 

Bekijk akoestische signaleringstechniek in de webshop

Signaaltoren Modul-Compete 50 – CT5

De Modul-Compete 50 - CT5 signaaltoren van Auer Signal is zeer concurrerend in prijs. De geoptimaliseerde signaalzuil CT5 heeft dezelfde centrale contacten als de PC7, maar is exclusief ontwikkeld voor klassieke industriële 24V DC toepassingen. Voor standaardtoepassingen waarbij hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs vereist zijn, is de CT5 de juiste keuze. Lees meer over de signaaltoren CT5.

Kenmerken Modul Compete 50: 

  • Rendabele modulaire 50 mm Ø-signaaltoren voor klassieke 24V DC-toepassingen in de industrie
  • Tot 5 posities mogelijk
  • Lage vervuiling door vlak glad ontwerp aan de buitenkant
  • Beschermingsgraad IP65

 

Bekijk Modul Compete 50 - CT5 in de webshop

Signaaltoren Modul-Compete 50 – CT5 - Auer Signal
Meertonige alarmsirene - ASML - Auer Signal

Meertonige alarmsirene - Auer Signal

De alarmsirene ASML van Auer Signal is een ontzettend luidruchtige toeter. De signaalhoorn maakt net zoveel lawaai als een rockconcert en dat maakt hem perfect geschikt voor buitenapplicaties in bijvoorbeeld de maritieme sector. Lees meer over de alarmsirene ASML van Auer Signal.

Kenmerken alarmsirene ASML: 

  • 132 mm vierkante meertonige toeter 
  • Maximaal 120dB
  • Beschermingsgraad van IP66 
  • 16 instelbare tonen, waarvan 7 extern te bedienen
  • Geluidssterke in te stellen via potentiometer

 

Bekijk meertonige alarmsirene ASML in de webshop

Hoogste signaaltoren - Modul Perfect PC7 - Auer Signal

De PC7 is de hoogste en meest veelzijdige signaaltoren van Auer Signal met zeven posities. De PC7 van Auer Signal is 13 keer helderder dan het vorige model. De bovenste module is zelfs helderder dan de standaard lichtmodules en heeft een uitgebreid, hemisferisch signaaleffect. 

Multi-kleurenmodule

7 kleuren kunnen extern worden geschakeld in de LED-multi-kleurenmodule: rood, geel, groen, blauw, transparant, magenta en turqoise. Dankzij binaire schakeling kunnen 4 extra modules worden gebruikt naast een multi-kleurenmodule. Lees meer over de Modul Perfect PC7 van Auer Signal.

 

Bekijk signaaltoren Modul Perfect 70 - PC7 in de webshop

Signaaltoren PC7 - Auer Signal

Modul Perfect 70 - PC7 - Signaaltoren Auer Signal

Signaaltoren voor wandmontage met 180° kijkhoek - Auer signal

De modulaire signaaltoren Half Dome voor wandmontage van Auer Signal is een signaaltoren voor installatie op muren of direct op de machine.

Zes modules

De modulaire signaaltoren heeft een maximum van zes modules, vijf LES-modules en één zoemer. 

Lees meer over de modulaire signaaltoren Half Dome van Auer Signal

Modulaire signaaltoren Half Dome - Auer Signal
Ex proof visuele signalering - Auer Signal

Ex-proof visuele signaleringen - Auer Signal

Auer Signal Ex proof signeleringstechniek. Gebouwd voor gebruik in de chemische industrie, raffinaderijen olieriggen of in scheeps- en vliegtuigbouw. De Ex-signaleringsapparatuur van Auer Signal zijn onderhoudsvrij en hebben geen onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

Verschillende kleuren

De ATEX signaallampen van Auer Signal zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: oranje, rood, geel, transparant, blauw en groen. 

 

Bekijk signaallampen voor ATEX omgevingen in de webshop

close-video-button