EMU Electronic: Digitale energiemeters

EMU Electronic AG werd in 1989 opgericht als een spin-off van Landis & Gyr. De oprichters Eberli en Muntwyler hebben 's werelds eerste digitale energie- en vermogensmeters ontwikkeld. EMU geeft inzicht in het energieverbruik van uw bedrijf of huis. 

's Werelds eerste digitale energiemeter

Al meer dan 23 jaar ontwikkelt EMU ’s werelds eerste digitale energiemeters en dataloggers. EMU-meters zijn te bevestigen door middel van DIN-rail montage en vanwege MID-certificering geschikt voor comptabele metingen. Op basis van verschillende netwerkprotocollen zijn de meters op afstand uit te lezen.

 

Bekijk EMU producten Stel uw vraag over EMU

EMU Electronic logo
kWh meter EMU allrounder | EMU

EMU kWh meters, één meter voor elke toepassing

Het EMU programma omvat een breed scala een kWh meters, loggers en softwareoplossingen. De kWH-meters kunnen we onderscheiden in een Professional-lijn en een Allrounderlijn. EMU Allrounder is een universeel toepasbare kWh-meter, standaard voorzien van een pulsuitgang met als optie M-Bus. 

M-Bus-interface

De M-Bus-interface is intern geïntegreerd en beschermd tegen contaminatie en manipulatie. Verschillende meetwaarden worden via het bussysteem overgedragen, bijvoorbeeld actieve energie, actief vermogen, stroom, spanning, frequentie. De EMU Professional is naast een kWh-meter ook een universeelmeter en kan naar keuze worden voorzien van een M-bus, KNX, LON, RS485-Modbus of TCP/IP uitgang.

Lees meer over kWh meters en loggers

Inzicht in uw energieverbruik zonder grote investeringen

U wilt graag inzicht in het stroom- water- of gasverbruik van uw bedrijf. U wil geen budget vrijmaken voor dure meters en softwareprogramma's en het moet vooral simpel blijven. Dan is de nieuwe EMU S0 pulslogger de oplossing. Met deze logger heeft u op elk moment overal ter wereld toegang tot alle relevante meetdata.

S0-pulsuitgangen verbinden

De EMU S0-pulslogger kan worden gebruikt om een ​​groot aantal energiemeters met S0-pulsuitgang te verbinden. U kunt eenvoudig energieën vergelijken zoals gas, water, warmte of elektriciteit. De meeste energiemeters zijn al uitgerust met een S0-pulsuitgang. Als gevolg hiervan zijn de energiemeters eenvoudig integreren in de EMU S0 Impulse Logger. Hiermee blijven bestaande investeringen behouden. De EMU S0-pulslogger kan 9 energiemeters met S0-pulsuitgang en twee temperatuursensoren verbinden.

Lees meer over S0 pulslogger

S0 Pulslogger | EMU
kWh meter professional | EMU

EMU Professional: Energiebeheer was nog nooit zo eenvoudig!

Ingewikkelde software installeren op een server, laptop of PC is niet meer nodig. De EMU Professional is een kWh-meter, universeelmeter, logger en webserver in één. Een standaard internetbrowser volstaat voor de presentatie, analyse en het exporteren van belangrijke meetdata. Energie besparen was nog nooit zo simpel.

Verschillende meetwaarden

De EMU Professional kan worden uitgerust met een verscheidenheid aan uitleesmodules. Alle uitleesmodules zijn geïntegreerd in de EMU Professional, waar ze worden beschermd tegen contaminamanipulatie. Een verscheidenheid aan meetwaarden wordt via het bussysteem overgedragen, bijvoorbeeld actief en blindvermogen, stroom, spanning, actief, reactief en schijnbaar vermogen, arbeidsfactor, vermogensfrequentie, minimum en maximum waarden.

Lees meer over EMU Professional

close-video-button