Escha power kabels - datakabels - connectoren

Escha kabels

ESCHA ontwikkelt en produceert haar powerkabels, datakabels, connectoren, chassisdelen, splitters en I/O boxen in Duitsland. Wereldwijd werken er 700 mensen voor ESCHA. Samen genereren zij een jaarlijkse omzet van ca. € 55 miljoen. Door ESCHA haar wereldwijde distributienetwerk en productiefaciliteiten in Europa, Amerika en Azië, garanderen zij wereldwijd consistent product, kwaliteit en dienstverlening.

 

Bekijk Escha producten  Stel uw vraag

Logo | ESCHA
M12 power | ESCHA

ESCHA M12 POWER

Omdat elektronische apparaten steeds stabieler zijn, stijgt de vraag naar compacte voeding. ESCHA heeft haar productportfolio M12x1 POWER uitgebreid met twee nieuwe coderingstypen. Naast de beschikbare 4-polige componenten met S-codering (630V, 12A) en T-codering (63V, 12A), componenten met L-codering (63V, 4-polig zonder FE in overeenstemming met PNO-richtlijnen) en K- codering (630V, 12A, 4 + PE) biedt ESCHA L- en K-coderingstypes voor voeding via gestandaardiseerde M12x1-interface.

Toepassingsgebieden M12 Power

De compacte behuizing maakt de producten geschikt voor voeding in de automatisering. Veldbus-gestuurde I/O-boxen, voedingsapparaten of kleine servomotoren behoren tot de klassieke toepassingen.

Lees meer over ESCHA M12 POWER

ESCHA heeft simpelweg betere dataoverdracht door 'shielded' concept

Datakabels van ESCHA brengen data van A naar B met minder dataverlies. Waarom? Kabels van ESCHA zijn shielded, wat inhoudt dat de kabel voorzien is van een extra omhulsel.

Het shielded omhulsel loopt niet alleen door de kabel maar loopt door tot in de connector. ESCHA trekt het shielded omhulsel door tot ver in de kabel waardoor er minder dataverlies is. 

Lees meer over datakabels

Datakabels | ESCHA
Food and beverage kabels | ESCHA

ESCHA Food and Beverage

In de voedingsmiddelen industrie worden er specifieke eisen gesteld aan machines en installaties. Deze eisen zijn veel hoger dan de eisen in de klassieke mechanica. Speciaal voor de food & beverage industrie heeft ESCHA speciale kabels en connectoren onder de productlijn 'food and beverage'. De kabels bieden een hoge bescherming tegen reinigingsmiddelen.

Lees meer over ESCHA food en beverage kabels.

ESCHA kabels en connectoren op maat gemaakt

Naast standaard kabels die in vele soorten en maten te verkrijgen zijn maakt ESCHA klantspecifieke kabels op maat. Deze custom made solutions worden op basis van uw wensen gemaakt. 

 

Bekijk verbindingstechniek

Kabels en connectoren | ESCHA
Power follows bus | ESCHA

ESCHA | Power follow bus

Industrie 4.0, IoT en BigData zijn bij iedereen bekend en het biedt ongekende mogelijkheden. Maar hoe zit het met de elementaire basis - de bedradingsfilosofie? Terwijl voorheen de kast het centrale element van de automatisering was, verplaatst de automatiseringstechnologie zich nu gedecentraliseerd naar het veld.

Lees meer over Power follow bus

Het complete aanbod van ESCHA

Download voor het complete aanbod standaard-connectoren de ESCHA-catalogus, of kijk in de webshop.

Download de ESCHA catalogus

 

 

Catalogus | ESCHA

close-video-button