Ilme creëert connectiviteit

ILME staat voor hoogwaardige aansluitingen, componenten voor industriële, engineering en event-technologie. Door in gesprek te gaan met gebruikers over de hele wereld over te ontwikkelen ideeën, zijn zij in staat bestaande oplossingen te optimaliserenen nieuwe connectorcomponenten te ontwerpen. ILME is een van de innovatieve, op de toekomst gerichte fabrikanten van elektromechanische aansluittechniek.

 

Bekijk Ilme productenStel uw vraag over Ilme

ILME logo | fortop
Squich principe | ILME

ILME Squich

Uw schroevendraaier kan, wat ILME betreft, wel in de gereedschapskist blijven. Want monteren van multikabels aan een connector kan nu sneller en zonder gereedschap. Met de Ilme Squich kan een multiconnector veel sneller en eenvoudiger worden gemonteerd. De soepele stuurstroombedrading wordt namelijk met een snap-in bevestiging van ILME vastgezet.

Lees meer over Ilme Squich

Veilig en snel stroomtransformatoren aansluiten

Als er stroom door een stroomtransformator gaat, dient deze te worden kortgesloten. Met de nieuwe gepatenteerde kortsluitconnectoren van ILME doet u dit op een snelle en veilige manier.

Omdat een stroomtransformator zich gedraagt als een zuivere stroombron, is het noodzakelijk deze kort te sluiten indien deze onbelast is. Een stroombron zal immers bij de oneindige hoge weerstand die ontstaat over de klemmen een in theorie oneindig hoge spanning genereren.

Lees meer over kortsluitconnectoren van ILME

Kortsluitconnectoren | ILME
Industrieconnector voor extreme omstandigheden | ILME

T-type voor extreme omstandigheden | ILME

De geïsoleerde behuizingen T-type van ILME zijn gemaakt van kunststof thermoplastisch materiaal. Ze zijn antistatisch en beschikken over mechanische weerstand. Hierdoor zijn ze bestand tegen (de meeste) chemische producten voor industriële doeleinden, onder andere zout en de meest voorkomende reinigingsmiddelen. Hierdoor is de serie T-Type van ILME geschikt voor gebruik in extreme omstandigheden zoals offshore en de voedingsmiddelenindustrie. 

 

Lees mee over T-type van ILME

 

close-video-button