RECHNER SENSORS CAPACITIEVE - INDUCTIEVE SENSOREN - LEVELSENSOREN

Sinds de oprichting in 1965 heeft Rechner Sensors een leidende positie op het gebied van sensortechniek en produceren en ontwikkelen sindsdien capacitieve- en inductieve sensoren voor veeleisende industriële toepassingen. Dit geldt vooral op het gebied van capacitieve sensoren voor niveauregeling of positieregeling. Velen beschouwen de naam Rechner als synoniem voor een capacitieve sensor.

Praktische oplossingen

Door uitgebreide productontwikkeling te combineren met geavanceerde sensortechnologieën, lost Rechner praktische industriële problemen op die nog geen eerdere praktische oplossing hadden.

Door de snelle ontwikkelingen op de markt en specifieke klantvragen groeit het assortiment steeds verder. Het assortiment telt meer dan 3000 modellen, met een groot aanbod in verschillende afmetingen en procesaansluitingen.

 

Bekijk Rechner Sensors producten Stel uw vraag

Rechner Sensors logo - fortop
Capacitieve sensor smart paddle | Rechner Sensors

VOORKOM STORING EN STILSTAND

De capacitieve Smart Paddle van Rechner is er voor de niveaucontrole van bulkgoederen en is ontworpen voor vloeistoffen met een elektrische constante van 2 tot 80. Eenvoudiger kan het niet: de gebruiker installeert de sensor, sluit hem elektrisch aan en de niveausensor is klaar voor de meting.

Farmaceutische- en voedingsindustrie

De Smart Paddle is gemaakt van voedselcontactveilig materiaal wat sensor ideaal maakt voor toepassingen in de farmaceutische- en voedingsindustrie. De Smart Paddle is veilig te reinigen (CIP/SIP-reiniging) bij hoge temperaturen (nulstroom, 121 °C) en is geschikt voor hoge druk, 10 bar 145 PSI.

Lees meer over capacitieve sensor smart paddle

Ilevel capacitieve staafsensor

De capacitieve staafsensor voor analoge niveaumeting van Rechner Sensors heeft naast de analoge uitgang ook twee schakelpunten. Het analoge meetbereik en de twee schakelpunten kunnen door de gebruiker ingesteld worden. Daarbij kunnen de twee schakelpunten in of uit het ingestelde analoge meetbereik geprogrammeerd worden.

Lees meer over capacitieve niveau sensor i-level

Capacitieve niveau sensor i-level | Rechner Sensors
Capacitieve naderingsschakelaar 26-serie | Rechner Sensors

Het alternatief voor trilvorken, roterende en vlotterschakelaars

De 26-serie capacitieve sensoren zijn High Performance (HP) sensoren met unieke kenmerken qua grootte en vorm van de sensor. De 26-serie sensoren presteren beter dat elke sensor als het gaat om het negeren van materiaalophoping. Oorspronkelijk ontwikkeld voor het optimaliseren van de detectie van stroperige en aankoekende producten, heeft de 26 serie capacitieve naderingsschakelaars zich ontwikkeld tot een probleemoplosser voor vele toepassingen. 

Lees meer over capacitieve naderingsschakelaar 26-serie

Analoge sensor voor niveaumeting van klevende en stroperige vloeistoffen

De Rechner Sensors levelmaster sensoren zijn ontwikkeld voor niveaumeting van vloeibare en/of stroperige stoffen die normaal gesproken blijven kleven aan de sensor en daardoor niet juist gedetecteerd worden. In de praktijk geeft dit veel problemen. De Levelmaster-serie beschikt over een analoge uitgang.

Lees meer over Rechner Levelmaster-serie

Levelmaster analoge niveauregelaar | Rechner Sensors

close-video-button