Rechner sensors capacitieve - inductieve sensoren

Inductieve- en capacitieve sensoren

Sinds oprichting heeft Rechner een leidende positie op het gebied van sensortechniek. Dit geldt vooral op het gebied van capacitieve sensoren voor niveauregeling of positieregeling. Velen beschouwen de naam Rechner als synoniem voor een capacitieve sensor.

Door de snelle ontwikkelingen op de markt en specifieke klantvragen groeit het assortiment van Rechner steeds verder. Het assortiment telt meer dan 3000 modellen, met een groot aanbod in verschillende afmetingen en procesaansluitingen.

Rechner werd in 1965 opgericht en ontwikkelt en produceert sindsdien capacitieve- en inductieve sensoren.

 

Bekijk Rechner Sensors productenStel uw vraag

Rechner Sensors logo | fortop
Capacitieve sensor smart paddle | Rechner Sensors

VOORKOM STORING EN STILSTAND

De capacitieve Smart Paddle van Rechner is er voor de niveaucontrole van bulkgoederen en is ontworpen voor vloeistoffen met een elektrische constante van 2 tot 80. Eenvoudiger kan het niet: de gebruiker installeert de sensor, sluit hem elektrisch aan en de niveausensor is klaar voor de meting.

Lees meer over capacitieve sensor smart paddle

Rechner Ilevel capacitieve staafsensor

De capacitieve staafsensor voor analoge niveaumeting van Rechner heeft naast de analoge uitgang ook twee schakelpunten. Het analoge meetbereik en de twee schakelpunten kunnen door de gebruiker ingesteld worden. Daarbij kunnen de twee schakelpunten in of uit het ingestelde analoge meetbereik geprogrammeerd worden.

Lees meer over capacitieve niveau sensor i-level

Capacitieve niveau sensor i-level | Rechner Sensors
Capacitieve naderingsschakelaar 26-serie | Rechner Sensors

Het alternatief voor trilvorken, roterende en vlotterschakelaars

Oorspronkelijk ontwikkeld voor het optimaliseren van de detectie van stroperige en aankoekende producten, heeft de 26 serie capacitieve naderingsschakelaars zich ontwikkeld tot een probleemoplosser voor vele toepassingen. 

Lees meer over capacitieve naderingsschakelaar 26-serie

Analoge sensor voor niveaumeting van klevende en stroperige vloeistoffen

De Rechner Sensors levelmaster sensoren zijn ontwikkeld voor niveaumeting van vloeibare en/of stroperige stoffen die normaal gesproken blijven kleven aan de sensor en daardoor niet juist gedetecteerd worden. In de praktijk geeft dit veel problemen. De Levelmaster-serie beschikt over een analoge uitgang.

Lees meer over Rechner Levelmaster-serie

Levelmaster analoge niveauregelaar | Rechner Sensors

close-video-button