01/10/2024

pylon AI: Basler's innovatieve beeldanalyse voor industriële toepassingen

pylon AI is een krachtige softwareoplossing van Basler die kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence, kortweg AI) gebruikt voor complexe beeldanalyses. Met deep learning-algoritmes biedt pylon AI functies zoals objectdetectie, segmentatie en classificatie. Uniek is de prestatiebenchmarking, waarmee u de beste hardware voor uw toepassing kiest en zo de prestaties maximaliseert.

AI zonder programmeerkennis

pylon AI maakt complexe beeldanalyses eenvoudig zonder dat hier programmeerkennis voor nodig is. Met een intuïtieve drag-and-drop-interface en bewezen API’s kunt u snel AI-modellen integreren. Het platform ondersteunt het ONNX-modelformaat, waardoor het compatibel is met AI-frameworks zoals PyTorch en TensorFlow.

Veelzijdige toepassingen

pylon AI is ontworpen om verschillende beeldanalysetaken te stroomlijnen en te verbeteren. Hiervoor worden verschillende algoritmes aangeboden die speciaal voor bepaalde toepassingen bedoeld zijn en eenvoudig in de pylon AI software geïmplementeerd kunnen worden.

  • Objectdetectie, complexe objecten in een afbeelding kunnen nauwkeurig worden gelokaliseerd en geteld.
  • Classificatie, objecten kunnen in specifieke categorieën worden gegroepeerd.
  • AI-gebaseerde OCR, hiermee kan de software betrouwbaar tekst herkennen, zélfs in uitdagende omstandigheden.
  • Semantische segmentatie, objectklassen en achtergronden kunnen met pixelprecisie worden gescheiden.
  • Instance segmentatie, waarmee de exacte grenzen van individuele objecten in beeld kunnen worden vastgelegd.

Al deze krachtige functies maken pylon AI een snelle en nauwkeurige oplossing voor complexe industriële beeldverwerking.

Geïntegreerd in de pylon Software Suite

Als onderdeel van de pylon software suite optimaliseert pylon AI uw hele beeldverwerkingsworkflow. Dankzij de webgebaseerde MLOps-oplossing kunt u AI-modellen eenvoudig laden, optimaliseren en implementeren. Het hogere doel is dan ook om AI zo simpel mogelijk te maken voor industriële beeldverwerking. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van pylon AI en til uw beeldverwerkingsprocessen naar een hoger niveau.

Stel uw vraag over Basler pylon AI


Meer van Basler

Basler logo | fortopDe pylon AI software werkt niet op zichzelf. Een geschikte camera en lens zijn, net als de juiste verlichting, vanzelfsprekend minstens zo belangrijk. Basler heeft een groot assortiment aan camera's, lenzen, verlichting en kabels voor een naadloze en optimale integratie van een Basler camera voor uw toepassing.

close-video-button