25/07/2024

Basler racer 2 line scan camera met CoaXPress 2.0

Basler racer 2

Basler racer 2 line scan camera'sBasler heeft zijn nieuwste innovatie in line scan camera technologie onthuld: de Basler racer 2. Ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de moderne industrie, beloven deze krachtige camera's om kwaliteitscontroleprocessen, in bijvoorbeeld de batterijproductie, te transformeren.

De Basler racer 2 line scan camera's bieden indrukwekkende specificaties. Met resoluties tot 16k en lijnsnelheden tot 200 kHz, zorgen deze camera's ervoor dat zelfs de kleinste details met uitzonderlijke helderheid en precisie worden vastgelegd. Met de nieuwste CMOS-sensoren van Gpixel wordt de beeldkwaliteit gegarandeerd optimaal, wat ze ideaal maakt voor gedetailleerde inspectietaken.

CoaXPress (CXP-12) interface

Een van de opvallende kenmerken van de racer 2 is de CXP-12 interface, die hoge bandbreedtes tot 25 Gbps levert (2x CXP-12). Dit stelt gebruikers in staat om de sensorprestaties volledig te benutten, wat zorgt voor betrouwbare en eersteklas beeldkwaliteit. Bovendien bieden de programmeerbare frame grabbers en de pylon vTools van Basler uitgebreide mogelijkheden voor beeldvoorbewerking en -analyse, waardoor de belasting van de CPU wordt verminderd en er meer middelen beschikbaar komen voor andere toepassingen.

Uitdagende omgevingenBasler racer 2 koeling

Met zijn robuuste ontwerp en veelzijdige koeloplossingen, zoals passieve koelribben en actieve luchtkoelers, blijft de racer 2 optimaal presteren, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. De mogelijkheid voor kabels tot 40 meter en de Power over CXP (PoCXP) functie bieden extra flexibiliteit tijdens de installatie. De Basler racer 2 is daarmee een essentiële toevoeging voor elke fabrikant die streeft naar economische en betrouwbare kwaliteitsborging in, onder andere, de batterijproductie.


Bekijk de Basler racer 2 camera's in de Product Portal Stel uw vraag

close-video-button