22/05/2024

Modulaire camera-oplossingen voor optimale integratieModulaire camera-oplossingen voor optimale integratie
Dart M-serie - Basler

Dart M-serie van Basler

De M-serie van Basler is een modulaire board-level camera met een GigE-interface. Dankzij het modulaire ontwerp kan de camera eenvoudig worden aangepast aan de installatie en bestaande elektronica van de klant. De keuze start met het kiezen van een cameramodule en vervolgens de sensor, de afstand tussen sensor en Ethernet-aansluiting, de stroomvoorziening en de lensverbinding. De GigE-interface biedt veel flexibiliteit. Hiermee kunnen lange kabels worden gebruikt en zowel één- als twee-kabeloplossingen worden toegepast. Dit vereenvoudigt ook de opzet van systemen met meerdere camera's. Lees meer over area scan camera's.

Bekijk de dart-M serie in de Product Portal Stel uw vraag over dart-M


Stel stap voor stap de juiste camera samen

Gebruikers kunnen kiezen uit een scala aan componenten om de juiste dart M-camera voor hun toepassing samen te stellen. De cameramodule is verkrijgbaar met Sony Pregius-sensoren in VGA (IMX287), 1,6 MP (IMX273) en 2,3 MP (IMX392) resoluties. Platte flex-kabels zijn beschikbaar in drie lengtes om de module met de interfacekaart te verbinden. De ruimtelijke scheiding stelt u als gebruiker in staat om ruimte te besparen op de locatie van beeldopname. 

PoE of AUX interface kaart

Er kan gekozen worden voor twee soorten voedingen (interface kaarten), PoE (Power over Ethernet) en AUX voeding (12 tot 24 Vdc). PoE (Power over Ethernet) biedt een oplossing met slechts één kabel en AUX-voeding biedt een oplossing met twee kabels.

Als een lensverbinding gewenst is in de toepassing, zijn S-mount, CS-mount en CS-mount met IR-cut filter beschikbaar. Naast de camera levert Basler alle andere hard- en softwarecomponenten van een visionsysteem. Componenten zoals lenzen, verlichting en GigE PC-kaarten zijn compatibel met elkaar en kunnen worden aangevuld met de pylon-software en pylon vTools voor beeldverwerking.

Bekijk de dart-M serie in de Product Portal Stel uw vraag over dart-M


Belangrijkste eigenschappen van de Basler dart M-serie:

  • Cameramodule met Sony CMOS-sensor: VGA (IMX287), 1,6 MP (IMX273) of 2,3 MP (IMX392) resoluties
  • Platte flex-kabels in verschillende lengtes verkrijgbaar (5, 15 en 30 cm) om de module te verbinden met de interfacekaart
  • Interfacekaarten met PoE (één kabel) of AUX-voeding (twee kabels)
  • Flexibele lensverbindingen voor verschillende toepassingen (S-mount, CS-mount en CS-mount met IR-cut filter)
  • GigE-interface biedt de mogelijkheid voor lange kabellengtes en vereenvoudigt de opzet van multi-camera systemen

 

Bekijk de dart-M serie in de Product Portal Stel uw vraag over dart-M


Video: Basler dart M-serie - Embedded Area Scan Camera

 

close-video-button