04/04/2024

Basler introduceert pypylon

pypylon logoMet de introductie van pypylon heeft Basler een positieve bijdrage geleverd aan de manier waarop ontwikkelaars en onderzoekers industriële camera's benutten. pypylon is de officiële Python-wrapper voor Baslers Pylon Camera Software Suite, ontworpen om de integratie van Basler camera's zoals de ace, dart en pulse series in Python-gebaseerde applicaties te vereenvoudigen.

De pypylon interface maakt het mogelijk voor ontwikkelaars om de geavanceerde functies van Basler-camera's te gebruiken binnen een Python-omgeving, inclusief configuratie, beeldacquisitie en -verwerking.

De kracht van pypylon ligt in zijn veelzijdigheid; het is niet alleen beperkt tot Python, maar is ook compatibel met andere programmeertalen, waardoor het een krachtig hulpmiddel is voor een breed scala aan beeldverwerkingsopdrachten.

Bekijk de Basler producten in de Product Portal


Python: eenvoudig en veelzijdig

pypylon, connecting the dots

Python is een van de meest populaire programmeertalen ter wereld en staat bekend om zijn eenvoud en veelzijdigheid op het gebied van data-analyse, machine learning en wetenschappelijk onderzoek. De integratie van Python met Basler's camera-technologie opent nieuwe mogelijkheden voor automatisering en beeldverwerking in verschillende sectoren, zoals productie, medische beeldvorming, verkeerscontrole en videobewaking.

De ondersteuning voor interfaces zoals GigE en USB3.0 maakt het aansluiten van camera's eenvoudig. Bovendien is pypylon ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, met een intuïtieve API en duidelijke documentatie, wat het toegankelijk maakt voor een breed scala aan gebruikers.

Stel uw vraag


Toepassingen van pypylon

Met pypylon kunnen ontwikkelaars:

  • Basler-camera's eenvoudig integreren in complexe beeldverwerkings- en analysesystemen.
  • Gebruikmaken van geavanceerde camerafuncties zoals high-speed beeldacquisitie, triggering en synchronisatie.
  • Profiteren van de uitgebreide beeldverwerkingsbibliotheken beschikbaar in Python voor real-time data-analyse.


De toekomst van industriële beeldverwerking

pypylon, opent een nieuwe wereld

De lancering van pypylon is een gamechanger in de industrie. pypylon verlaagt de drempel voor het gebruik van geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën, waardoor bedrijven van elke omvang toegang krijgen tot krachtige tools voor kwaliteitscontrole, automatisering en onderzoek. pypylon is dan ook meer dan alleen een software-update; het is een brug tussen twee krachtige technologische werelden: industriële beeldverwerking en Python-programmering.

Deze integratie belooft de efficiëntie en mogelijkheden van zowel industriële als onderzoeksgerichte toepassingen aanzienlijk te verbeteren en opent een wereld van nieuwe mogelijkheden voor innovatie en ontwikkeling.

Bekijk de Basler producten in de Product Portal


Camera's van Basler

Basler heeft een uitgebreid assortiment camera's voor verschillende toepassingsgebieden.

Kom eenvoudig meer te weten over de verschillende camera's door op een van de onderstaande links te klikken.

 

Vragen? Stel ze gerust!

close-video-button