12/10/2022

Spot aan: De juiste verlichting voor uw Vision-toepassing.

Verlichtingsproducten voor vision systemen - Baslerfortop breidt verlichtingsportfolio uit met 200 nieuwe Basler verlichtingsproducten. Het complete portfolio omvat 10 verlichtingstypes, waaronder ringlicht, lichtbalken, dome verlichting. En tal van verlichtingsaccessoires.

De juiste verlichting van een vision-systeem is van cruciaal belang voor elke toepassing. Het vinden van de juiste opstelling is erg ingewikkeld. Om klanten hierbij ondersteuning te bieden, heeft Basler de Lightning Advisor ontwikkeld. Met deze online configurator kunnen klanten de juiste verlichting kiezen die perfect past bij hun applicatie en aan de eisen die eraan gesteld worden. Ze worden stap voor stap begeleid bij hun keuze voor bijpassende verlichtingscomponenten. Eenmaal geselecteerd, kunnen Basler Lights snel worden geïntegreerd. Ze verminderen de totale systeemcomplexiteit.

Het juiste verlichtingstype

Verlichting speelt een cruciale rol in een vision-systeem: geen enkel ander onderdeel kan een slechte verlichting compenseren. Het is vaak een complexe taak om het juiste verlichtingstype, de juiste verlichtingstechniek en de juiste golflengte te vinden. Het is echter van cruciaal belang om geschikte verlichting vroeg in het ontwerpproces te selecteren. Daarmee wordt voorkomen dat klanten kostbare tijd en integratiekosten voor hun project verspillen. Lees meer over de Basler Lightning Advisor.

Voordelen van Basler Lights

Basler Lights zijn getest op stabiliteit en gebruiksgemak om te voldoen aan de bekende kwaliteitsnormen van Basler, terwijl ze toch een zeer concurrerende prijs/prestatieverhouding bieden. Deze Basler Lights zijn de perfecte aanvulling voor Basler camera’s en Basler lenzen, ontworpen om de best mogelijke toepassingsresultaten te bereiken. De beproefde LED lampen bieden een reproduceerbare beeldkwaliteit in machine vision-systemen. Ze vergen weinig onderhoud en hebben een lange levensduur dankzij een efficiënt thermisch beheer.

Perfecte compatibiliteit

  • Vult uw Basler Camera en Basler Lens aan
  • Soepele interactie van alle Basler componenten door uitgebreid product-kwalificatieproces
  • Optimaal in combinatie met de Basler SLP Controller. Deze functie biedt verlichtingscontrole via één enkel softwarepakket: de Pylon Camera Software Suite. Er is geen eenvoudigere manier om zelfs de meest uitdagende functies (zoals strobing of overdrive) in perfecte synchronisatie met een Basler camera te gebruiken

Bewezen Basler kwaliteit

  • Herhaalbare beeldkwaliteit dankzij homogene verlichting met uniforme intensiteit
  • Veelzijdige verlichtingskeuze in verschillende kleuren (rood, blauw, wit, IR), diameters en verlichtingsopstellingen (donker veld of helder veld, verschillende objectafstanden)
  • Geproduceerd in Duitsland met langdurige beschikbaarheid

Kosteneffectief

  • Bevat LED’s met lange levensduur en efficiënt thermisch beheer
  • Geïntegreerde LED-controller voor continu licht, van eenvoudige flitsstand tot veeleisende strobe- en overdrive-standen
  • Bijpassende componenten uit één enkele bron

 

Bekijk Basler verlichting in ons Product Portal Stel uw vraag over Basler


Video: Pylon 7 software

 

 

close-video-button