21/03/2023

3-polige M8 connector met LED-indicatie

3-polige M8 connector met LED-indicatie - ESCHAESCHA heeft onlangs haar M8-portfolio uitgebreid met een rechte 3-polige versie met LED-indicatie. Met de LED-indicator op de connector kunt u in real-time zien of de connector correct is aangesloten en wat bijvoorbeeld de status van een uitgang van een aangesloten sensor is.

Betrouwbaarheid van de verbinding

Dit kan handig zijn bij het aansluiten van apparaten op moeilijk bereikbare locaties of in situaties waarin de verbinding moet worden gecontroleerd zonder dat het apparaat of installatie in bedrijf is of hoeft te worden geopend. De LED-indicator helpt om de betrouwbaarheid van de verbinding te verbeteren, doordat u snel kunt zien of er sprake is van een storing of onderbreking in de verbinding.  

Eenvoudige foutopsporing 

Als er een probleem is met de verbinding, kan de LED-indicator helpen om snel de oorzaak van het probleem op te sporen. Dit kan helpen om kostbare reparaties en uitvaltijd te voorkomen. De industriële connectoren met LED-indicatie zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kabeldiameters en kabelkwaliteiten. Dit betekent dat u de kabel kunt aanpassen aan de specifieke eisen van uw toepassing. ESCHA biedt industriële connector kabels met een robuuste behuizing en beschermingsklasse IP67, wat betekent dat ze bestand zijn tegen water, stof en schokken. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in veeleisende omgevingen. Lees meer over sensor en actuator kabels van ESCHA

Belangrijkste kenmerken: 

  • Overmolded enkelzijdige connectoren od verbindingskabels
  • Schroefbare female variant
  • Verkrijgbaar met verschillende kabelkwaliteiten
  • Met en zonder UL-goedkeuring 

 

Bekijk 3-polige M8 connector in het product portal Stel uw vraag over ESCHA

close-video-button