06/12/2023

Eén connector speciaal graag!

ESCHA is specialist in klantspecifieke oplossingen

Kabels en connectoren van ESCHA

ESCHA heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van connectoren en behuizingen, de productie voor spuitgieten, kabelproductie en spuitgiettechnologie. Het basisassortiment van ESCHA staat voor hoge kwaliteit en is toe te passen in veel verschillende applicaties. Maar wat als standaard niet voldoende is? Dan passen ze bij ESCHA bestaande producten aan naar uw behoeften aan.

Custom made connectors

Bent u op zoek naar een specifieke kabelkwaliteit, een bepaalde kleur of logo, afzonderlijke B-kant-assemblages en klantspecifieke draaiende onderdelen? ESCHA maakt het voor u. In de onlangs vergrootte fabriekshal realiseren de mensen van ESCHA dagelijks op maat gemaakte oplossingen voor klantspecifieke vragen. Je kunt wel zeggen dat ESCHA specialist in speciaal is!

 

Bekijk de producten van ESCHA in de webshop Stel uw vraag over ESCHA


"We hoeven niet de hele productielijn opnieuw in te richten"

Ralf Rodert en Jeroen Stam - ESCHA specialsESCHA is gespecialiseerd in elektrotechniek en kunststoftechnologie. De inhouse R&D-afdeling en tool-shop implementeren oplossingen met behulp van up-to-date technologieën. Daarna worden alle producten vervaardigd en voltooid. Zelfs als het gaat om kleine partijen kan ESCHA snel en flexibel reageren.

Hoe komt het dat ESCHA zo goed is in het maken van specials? Marc Osten, sales manager bij ESCHA legt uit: “Als je het proces vanuit productieperspectief bekijkt, zijn we zo flexibel doordat we veel werk met de hand verrichten. We hebben deze handmatige processen slim en efficient op elkaar afgestemd. Als een klant snel een aanpassing op een bestaand product nodig heeft, hoeven onze mensen alleen maar een andere kabellengte of andere kleur kabel te pakken en ze kunnen het assembleren. We hoeven niet een hele productielijn opnieuw in te richten, wat het geval is als de assemblage volledig geautomatiseerd zou verlopen. De manier waarop wij werken is de meest snelle en efficiënte oplossing om het op deze manier te doen.” Klanten zoeken niet altijd naar iets compleet nieuw, een kleine aanpassing is vaak al genoeg. “70% van de producten die ESCHA produceert zijn specials, slechts 30% is standaard,” vervolgt Osten. “Vanuit dat oogpunt moeten we erg flexibel zijn, om aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.” Lees meer over de producten van ESCHA.

close-video-button