15/05/2024

De Rechner KA1715 LEAK sensor laat geen druppel onopgemerkt

KA1715 capacitive leak sensor RechnerDe KA1715 LEAK sensor van Rechner Sensors is een innovatieve oplossing voor het detecteren van lekkages in diverse industriële toepassingen. Deze geavanceerde sensor biedt gebruikers een eenvoudige en efficiënte manier om de gevolgen van schade door lekkages aanzienlijk te verminderen door ze snel te detecteren.

Capacitieve sensortechnologie

De KA1715 maakt gebruik van capacitatieve sensortechnologie om veranderingen in de omgeving, die kunnen duiden op een lek, te detecteren. Dit maakt de sensor uiterst gevoelig en in staat om zelfs de kleinste lekken te identificeren. Het “MaG” systeem (Mount and Go) zorgt ervoor dat de sensor eenvoudig geïnstalleerd kan worden en direct klaar is voor gebruik, óók na een eventuele verplaatsing. Gebruikers kunnen de sensor dan ook eenvoudig monteren en aansluiten zonder dat er uitgebreide technische kennis vereist is.

Bekijk de KA1715 in de Product Portal


Veelzijdig

KA1715 leak sensor RechnerEen van de grootste voordelen van de KA1715 is de veelzijdigheid in toepassing. Deze lekdetector kan worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals in leidingsystemen, tanks en andere containers die vloeistoffen bevatten. Hij is geschikt voor de levensmiddelenindustrie en beschikt over een SIL2 certificering en IP67 classificering.

Robuust ontwerp

Door zijn robuuste ontwerp en de PTFE behuizing is de sensor ook geschikt voor gebruik in industriële toepassingen onder zware omstandigheden. Sterker nog, de KA1715 is zelfs geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen (stofzone 22 en gaszone 2) en met chemisch agressieve vloeistoffen. Bovendien biedt de detector real-time monitoring en alarmfunctionaliteit, wat betekent dat gebruikers direct op de hoogte worden gesteld van eventuele lekken of mankementen aan de sensor waardoor er snel actie kan worden ondernomen om schade te voorkomen.

Stel uw vraag


Betrouwbaar

KA1715 capacitive leak sensor Rechner SensorsDe KA1715 LEAK Detector van Rechner Sensors is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor lekdetectie. Dankzij de geavanceerde sensortechnologie en het gebruiksvriendelijke ontwerp is deze sensor perfect voor het beheer van vloeistofsystemen en het voorkomen van schade door lekken.

Enkele specificaties:

  • Montage: Vlak inbouwbaar
  • Uitgangsfunctie: PNP, 1x NO, 1x NC
  • Bedrijfsspanning: 10 - 30 Vdc
  • Toegestane omgevingstemperatuur: 0 - 60 °C
  • LED-display: Groen / geel
  • Aansluiting: 5m kabel, FEP, 4x 0,34 mm²

Meer informatie vindt u in de Product Portal

close-video-button